9. ožujka

Održava se glazbeno-scenski program “Žena može” povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena

Organizacija ovog programa nastavak je aktivnosti senzibiliziranja svih građanki i građana na problem nasilja u obitelji

Kao i svake godine povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 12. godinu za redom u sklopu Nacionalnog preventivnog projekta “Živim život bez nasilja”, održat će se glazbeno-scenski program pod nazivom “Žena može”.

Nasilje u obitelji nema svoju dob, zanimanje ili stupanj obrazovanja, a prisutno je u svim socijalnim skupinama. Kako bi se to promijenilo, Policijska uprava osječko baranjska provodi brojne aktivnosti po Nacionalnom preventivnom projektu pod nazivom “Živim život bez nasilja”, u kojemu mlade ljude u osnovnim i srednjim školama, kao i njihove roditelje na području cijele županije uči prepoznati nasilje i kako reagirati na nasilje.

Organizacija ovog programa nastavak je aktivnosti senzibiliziranja svih građanki i građana na problem nasilja u obitelji. Događaj će se tako provesti u četvrtak, 9. ožujka u 19,30 sati u Poetry caffeu Magis. Ulaz je slobodan.

U programu sudjeluju Bubnjarski band ‘RitmOs’, Antonija Pintarić i Vjekoslav Miling JAZZ, Josip Paulić (tenor) i Ante Blažević (klavir), Krunoslav Đurčić Street art GITARA, Ženska klapa Allegre Osijek te Društvo pjesnika ‘Antun Ivanošić’.

I ove godine uključili su se poduzetnici grada Osijeka koji će darovati žene goste eventa poklon bonovima svojih usluga i proizvoda, a to su Blue gym Sjenjak, M-Studio Višnjevac, Z studio Višnjevac, Fizionova, Centar ljepote Elite, Obrt Oratrix, Frizerski salon Sunčica, Obrt Lui e Lei, Studio Respect te obrt za masažu i fizioterapiju Pčelica.

Projekt organiziraju Policijska uprava osječko-baranjska, Udruga Lega grad, Poetry caffe Magis i prijatelj projekta Tihana Vajnand.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari