25. srpnja

Naučite načine primjenjivanja ‘mindfulnessa’ na radionici ”Just be”

Pixabay/Ilustracija

S obzirom na to da se mindfulness uči kroz iskustvo, imat ćete priliku doživjeti i proživjeti mindfulness kroz vođene vježbe te naučiti nekoliko načina kako ga primjenjivati u svakodnevnom životu

Mindfulness se definira kao namjerno obraćanje pažnje na sadašnji trenutak, sa stavom prihvaćanja i neosuđivanja. Na radionici “Just be” raspetljat ćemo i razjasniti ovu definiciju te ćete saznati što to mindfulness jest, a što nije te koje su njegove dobrobiti za mentalno i fizičko zdravlje.

S obzirom na to da se mindfulness uči kroz iskustvo, imat ćete priliku doživjeti i proživjeti mindfulness kroz vođene vježbe te naučiti nekoliko načina kako ga primjenjivati u svakodnevnom životu.

Radionica će se održati 25. srpnja u 19 sati i trajat će 90 minuta. Održava se u Studiju Respect na adresi Šetalište kardinala Franje Šepera 12, Osijek. Cijena joj je 20 eura i namijenjena je punoljetnim osobama.

Prijave se za nju provode na e-mail adresi: just.be.by.maja@gmail.com.

O voditeljici:

Maja Varga Pajtler certificirana je učiteljica mindfulnessa. Njezino putovanje s mindfulnessom započelo je prije nekoliko godina kada je tražila način nošenja s izazovima svakodnevnog života, a ubrzo je otkrila kako joj ova praksa pomaže bolje razumjeti sebe i svoje unutarnje doživljaje, ali i mudrije reagirati na svakodnevne izazovne situacije. Potaknuta benefitima koje je osjetila na vlastitoj koži, želja joj je podijeliti ovu dragocjenu praksu s drugima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari