15. lipnja

Iskusite magiju umjetnosti i astronomije na jedinstvenom Sip & Paintu u Vinariji Horvat

Ivona Palko

Ne propustite priliku da spojite umjetnost, svemirsku čaroliju, osobni izraz i vrhunsko vino na Sip & Paint događaju u Vinariji Horvat u suradnji s brendom Posterz

Pripremite se za nezaboravno iskustvo koje spaja umjetnost i astronomiju na jedinstvenom događaju Sip & Paint koji će se održati 15. lipnja u naselju Kamenac kod Belog Manastira te u predivnom ambijentu Vinarije Horvat u suradnji s brendom Posterz!

Zašto je ovaj event poseban? Zato što ćemo slikati zvjezdano nebo, ali ne bilo kakvo nebo! Svaki sudionik imat će priliku oslikati sazviježđe koje je krasilo nebo na poseban datum koji je važan za nju ili njega. A najbolje od svega je što će, uz neograničenu količinu vrhunskih vina iz Vinarije Horvat, inspiracija teći slobodno!

Pod mentorstvom talentirane umjetnice Melise Balog, imat ćete priliku oslikati pozadinu svakog sazviježđa u vašim najdražim bojama, dodajući osobni pečat svakom djelu. Sazviježđa ćemo potom oslikavati u zlatu, stvarajući jedinstvena umjetnička djela koja će vas podsjećati na važne trenutke u vašem životu.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 30 eura po osobi, što uključuje sav potreban materijal za slikanje, cjelokupni vinski asortiman i postav zvijezda izrađen posebno za vaš datum od strane Posterz tima.

Prijava za događaj je jednostavna! Samo pošaljite svoje osobne podatke te poseban datum i mjesto na e-mail adresu horvat.vinarija@gmail.com, a Posterz će pripremiti vaš jedinstveni postav zvijezda. Sa slikom koju sami stvorite i postavom koji odražava vaše nezaboravne trenutke, ponijet ćete sa sobom ne samo umjetničko djelo, već i komad neba koji nosite u srcu.

Termini su događaja od 17 do 20 (rasprodano) i od 13 do 16 sati.

Ne propustite priliku da spojite umjetnost, svemirsku čaroliju, osobni izraz i vrhunsko vino na Sip & Paint događaju u Vinariji Horvat. Rezervirajte svoje mjesto već danas i pripremite se za još jedno nezaboravno iskustvo!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari