18. lipnja

HNK Osijek: Godišnji koncert Instituta za zborsku glazbu Polifonija

Na Godišnjem će se koncertu zborovima Instituta Polifonija pridružiti i gosti – Dječji zbor Brezice iz Ravne Gore (dirigentica Žaklina Majetić Mufić) te zborovi iz partnerskih škola

U nedjelju, 18. lipnja u 19 sati, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, održat će se GODIŠNJI KONCERT Instituta za zborsku glazbu Polifonija. Na koncertu kojim će zaokružiti vrlo uspješnu i bogatu pjevačku sezonu nastupit će Vokalni ansambl Brevis pod vodstvom dirigentice Antoanete Radočaj-Jerković, Teen zbor Instituta za zborsku glazbu Polifonija pod vodstvom dirigentice Anje Papa i Dječji zbor Osječki zumbići pod vodstvom dirigentice Majde Škrlec. Sve će zborove na klaviru pratiti Davor Dedić.

Na Godišnjem će se koncertu zborovima Instituta Polifonija pridružiti i gosti – Dječji zbor Brezice iz Ravne Gore (dirigentica Žaklina Majetić Mufić) te zborovi iz partnerskih škola – OŠ Višnjevac (nastavnica Alma Mance), OŠ Frana Krste Frankopana (nastavnica Andreja Jandrok-Škugor), OŠ Ivan Goran Kovačić Đakovo (nastavnica Magdalena Goluža) i OŠ Franje Krežme (nastavnica Nives Boras).

Donacijske ulaznice po cijeni od 10 i 8 eura mogu se preuzeti u prostoru Instituta za zborsku glazbu Polifonija na adresi Trg F. baruna Trenka 3 u Osijeku. Program se realizira u suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Osijeku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari