Događanja / Ostala

25. ožujka

U Exit dolaze Teo Harouda, kolek3k i DJGK

U Exit dolaze Teo Harouda, kolek3k i DJGK

U subotu, 25. ožujka imat ćete priliku poslušati tri DJ-a koji zajedno imaju preko 60 godina iskustva iza gramofona i digitalnih sprava

Nakon zadnjeg „rođendanskog” REZ-a s osam DJ-jeva i odličnog feedbacka, glavni gost sljedećega dugogodišnji je hrvatski DJ i producent Teo Harouda. Za sebe kaže da je gostovao na gotovo svim festivalima i u svim klubovima u regiji, što je i logično jer je na sceni preko 20 godina.

Za vas ovaj puta priprema set koji će obilovati njegovom neizdanom i nedavno izdanom glazbom na ovećem broju poznatih izdavačkih kuća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pored nedavnih uspješnih izdanja DJGK-a, nije potrebno posebno najavljivati lokalnoj techno zajednici, ali je poželjno napomenuti da će njegov set trajati duže od dva sata - recept za odličnu atmosferu.

Domaćin programa, kolek3k, uz brigu će oko tehničkog dijela programa (Koscak AUDIO), kao i do sada, posjetiteljima ponuditi „masniji” techno zvuk.

Energija u prizemlju EXIT kluba bit će mračna, koncentrirana i masna. Prije ponoći garderoba je gratis, a ulaznica je pet eura.

U skladu s time, u subotu, 25. ožujka imat ćete priliku poslušati tri DJ-a koji zajedno imaju preko 60 godina iskustva iza gramofona i digitalnih sprava. Uz DJGK, Teo Harouda, služeći se isključivo gramofonskim pločama, prezentirat će zašto je jedan od najjačih zagrebačkih techno DJa.


Izdvojeno

Reci što misliš!