Događanja / Ostala

12. i 19. ožujka

Udruga Breza: Razvoj preventivnih usluga u zajednici i jačanje kapaciteta udomitelja, roditelja i stručnjaka

Udruga Breza: Razvoj preventivnih usluga u zajednici i jačanje kapaciteta udomitelja, roditelja i stručnjaka

Na edukaciji će stručnjaci iz područja pedagogije, psihologije, psihijatrije, socijalnog rada i socijalne pedagogije iznijeti svoja istraživanja, zaključke i promišljanja

U sklopu Projekta Together kojeg provodi Udruga za rad s mladima BREZA iz Osijeka u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Vukovar i švicarskim partnerima BEO Heimgarten i Berghof Stärenegg, financiranog iz programa Švicarsko-hrvatske suradnje Ureda za Udruge Vlade RH, organiziramo edukacije pod nazivom: Razvoj preventivnih usluga u zajednici i jačanje kapaciteta udomitelja, roditelja i stručnjaka, koji će se održati 12. i 19.03.2021. od 9.00 do 13.30 h putem Zoom platforme.

Zbog velikog broja zainteresiranih edukacije će sudionici moći pratiti isključivo putem Zoom platforme jer trenutne epidemiološke mjere ne dozvoljavaju okupljanje većeg broja sudionika. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stručnjaci iz područja pedagogije, psihologije, psihijatrije, socijalnog rada i socijalne pedagogije svoja će istraživanja, zaključke i promišljanja o ovoj temi iznijeti svim zainteresiranim sudionicima koji se ovim područjem bave. Također, čut ćemo i predstavljanje programa i projekata iz područja prevencije koje planira i provodi Grad Osijek na području istočne Slavonije.

Cilj edukacije je prijenos znanja i iskustava kako bismo što kvalitetnije razvijali programe rane prevencije i udomiteljstva u sustavu socijalne skrbi.

Poveznica za edukaciju 12.3.2021.
 
Poveznica za edukaciju 19.3.2021.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!