Događanja / Ostala

od 13. do 15. veljače

FFOS: Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici

FFOS: Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku, od 13. do 15. veljače 2020, održat će se VIII. znanstveno-stručni skup "Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici"

Ovaj multidisciplinarni skup već tradicionalno organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta Osijek i Društvo psihologa Osijek, a ovaj put u suorganizaciji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Hrvatskim psihološkim društvom.

Svečano otvorenje Skupa održat će se u četvrtak 13.2. 2020. u 17 sati  u Svečanoj dvorani na Filozofskom fakultetu (II kat, soba 60).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na skupu će govoriti renomirani stručnjaci psiholozi – znanstvenici te praktičari poput profesora Philipa Corra, profesora psihologije i bihevioralne ekonomije s City University of London, koji će održati predavanje A Neuroscience of Approach, Avoidance and Conflict Personality Traits,.  Nadalje, doc. dr. sc. Asmira Gračanina s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, koji će održati pozvano predavanje pod naslovom Emocionalne suze: koristan signal i potencijalan lijek za raspoloženje. Predavane iz područja socijalne psihologije pod nazivom Koristi i rizici od upotrebe društvenih mreža: hod po tankoj žici između socijalne prihvaćenosti i problematične upotrebe  održat će doc. dr. sc. Bojana Bodroža s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Novom Sadu.

Skup je obogaćen i radionicama poput metodološke radionice dr. sc. Dine Krupića pod nazivom Analiza za longitudinalne nacrte istraživanja.

Na svečanom zatvaranju Skupa bit će dodijeljene nagrade u sljedećim kategorijama: 1) najuspješniji prikaz prakse, 2) najuspješniji istraživački rad, 3) najuspješniji studentski rad te 4) najuspješniji poster prikaz. Nadolazeći će skup ponovno okupiti stručnjake različitih profila i široku paletu različitih tema o osnaživanju potencijala za različite preventivne aktivnosti u zajednici i ujedno pružiti priliku povezivanju stručnjaka uključenih u brojne preventivne aktivnosti za dobrobit pojedinaca i zajednice.


Izdvojeno

Reci što misliš!