26. svibnja

Deveti Povratak otpisanih okupit će sve ljubitelje pasa na lijevoj obali Drave

PR

"Povratak otpisanih" okuplja udomitelje, ljubitelje pasa te sve one koji cijene humanost i ljubav prema životinjama

Najava devetoga po redu “Povratka otpisanih” pruža uzbuđenje i radost svim zaljubljenicima u kerove i humanitarne akcije. Ovaj predivni događaj tradicionalno se održava posljednje nedjelje u svibnju, a ove godine bit će organiziran 26. svibnja na lijevoj obali Drave, kod amfiteatra, s početkom u deset sati ujutro.

Glavna je svrha ovoga događaja promicanje udomljavanja pasa iz Azila, a organizatori ističu važnost podrške i ljubavi koju pružaju dobri ljudi. Proslava će započeti zajedničkim doručkom za sve posjetitelje, uz dobru glazbu koja će stvoriti ugodnu atmosferu.

Nakon toga, slijedi vrhunac događaja – tombola koja je prošle godine bila obogaćena donacijama 300 sponzora, a i ove godine najavljuje se ista razina uzbuđenja i nagrada. Posjetitelji će moći uživati u šankovima, raznovrsnoj hrani, aukcijama uživo te raznim radionicama i igraonicama kako za pse, tako i za djecu.

Organizatori su se pobrinuli za sve ljubitelje životinja nudeći veganske delicije te osiguravajući udoban i prijatan ambijent, uz hladovinu velikih topola i pristup rijeci Dravi. Sve prikupljene donacije i sredstva od prodaje idu direktno u pomoć kerovcima u Azilu.

“Povratak otpisanih” okuplja udomitelje, ljubitelje pasa te sve one koji cijene humanost i ljubav prema životinjama. Ovaj je dan prilika za zajedničko slavlje i podršku u zajedničkoj misiji pružanja doma i ljubavi svim kerovcima koji to zaslužuju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari