28. i 29. studenoga

Đakovo: Radionice raketnog modelarstva u okviru Mjeseca astronautike

Radionice su za više razrede osnovne škole, kao i za srednjoškolski uzrast, a uz učenike, pozvani su i nastavnici koji žele naučiti nešto novo i educirati se za mentore raketnog modelarstva

Pozivaju se svi zainteresirani na radionice raketnog modelarstva koje će se održati u utorak i srijedu, 28. i 29. studenoga s početkom u 18 sati u prostorijama Zajednice tehničke kulture Grada Đakova, Vijenac kardinala Alojzija Stepinca 10, ulaz II.

Radionice vodi predavač Hrvatskog astronautičkog i raketnog saveza, gosp. Zvonimir Plišić, a sav materijal za radionice osiguran je sredstvima Saveza, uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i besplatan je za sve polaznike.

Radionice su za više razrede osnovne škole, kao i za srednjoškolski uzrast, a uz učenike, pozvani su i nastavnici koji žele naučiti nešto novo i educirati se za mentore raketnog modelarstva.

Broj je polaznika ograničen, pa se svi zainteresirani pozivaju da se prijave na e-mail adresu info@adorion.hr ili putem Facebook stranice Astronomskog astronautičkog društva Orion Đakovo.

>> Obilježava se Mjesec astronautike Đakovo 2023.

U suradnji s organizatorom Hrvatskim astronautičkim i raketnim savezom (HARS) i suorganizatorima Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i Astronomskim astronautičkim društvom ”Zadar”, u Đakovu se od 10. studenoga do 10. prosinca održava Mjesec astronautike Đakovo 2023., uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari