30. rujna

Velika Aljmaška fišijada održava se ove subote, bila je odgođena zbog kiše

Borna Jakšić/PIXSELL

Unatoč početnoj konfuziji i razočaranju, organizatori brzo su reagirali i intenzivno radili na informiranju javnosti o novom datumu održavanja fišijade

Aljmaška fišijada, velika i tradicionalna manifestacija koja slavi gastronomsku baštinu i kulturu ovog pitoresknog mjesta, trebala se održati prošle subote s velikim očekivanjima i uzbuđenjem među lokalnim stanovništvom i posjetiteljima. Međutim, nepredviđeni vremenski uvjeti u obliku obilne kiše iznenadili su organizatore i prisilili ih na tešku odluku o odgodi događaja.

Iako je bila odgođena, informacije o novom datumu nisu se odmah proširile, pa je rezultat bio da je mnogo ljudi mislilo da je fišijada potpuno otkazana. Ovo je izazvalo razočaranje među mnogim zaljubljenicima u fiš, tipično riblje jelo ovoga kraja, koji su se veselili prilici da uživaju u bogatom okusu tradicije.

Unatoč početnoj konfuziji i razočaranju, organizatori brzo su reagirali i intenzivno radili na informiranju javnosti o novom datumu održavanja fišijade. Pogledajte njezin program u nastavku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari