2. rujna

Tvrđa: Završni koncert 23. Osječkog ljeta kulture, uz operne soliste i orkestar HNK Osijek

PR

Koncertni program sastavljen od najljepših operetnih arija, pjesama iz mjuzikala i glazbe iz filmova, u izvedbi deset opernih solista Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku u pratnji orkestra Opere HNK te banda HNK Osijek pod dirigentskim vodstvom Mladena Tutavca, glazbom će ispratiti ovogodišnje Osječko ljeto kulture

Završni koncert 23. Osječkog ljeta kulture pod nazivom LA VIE EN ROSE u kojemu će nastupiti operni solisti Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku u pratnji orkestra Opere HNK Osijek održat će se u subotu, 2. rujna s početkom u 20 sati na Trgu Vatroslava Lisinskog u osječkoj Tvrđi.

Koncertni program sastavljen od najljepših operetnih arija, pjesama iz mjuzikala i glazbe iz filmova, u izvedbi deset opernih solista Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku u pratnji orkestra Opere HNK te banda HNK Osijek pod dirigentskim vodstvom Mladena Tutavca, glazbom će ispratiti ovogodišnje Osječko ljeto kulture koje je, u trajanju od dva mjeseca, kroz 76 glazbenih, kazališnih, književnih, likovnih, filmskih i dječjih programa od 27. lipnja sve do 2. rujna obogaćivao ljetnu kulturnu ponudu našega grada.

U čarobnom ambijentu barokne Tvrđe, na Trgu Vatroslava Lisinskog na kojemu je i počelo, zajedno s posjetiteljima, ispraćamo ovogodišnje te planiramo iduće Osječko ljeto kulture. Ulaz je slobodan.

Dirigent: Mladen Tutavac
Solisti: Veronika Lemishenko, harfa/Vladimir Piskunov, violina
Operni solisti: Vesna Baljak, sopran/Ivana Medić, sopran/Andrea Paić,sopran/Katarina Toplek Horvat, sopran/Jana Pogrmilović, mezzosopran/Igor Krišto,tenor/Ladislav Vrgoč, tenor/Matic Zakošnjek, tenor/Robert Adamček, bariton/Karlo Miličević, bariton Orkestar Opere HNK Osijek
Band HNK Osijek

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari