12. i 13. siječnja 2024.

Očekuje nas još veći, bolji i privlačniji deveti WineOs festival

Dubravka Petrić/PIXSELL

Tako će nakon Muzeja Slavonije, Esseker Centra, Muzeja okusa i dvorane Gradski vrt, deveti WineOS biti održan na novoj lokaciji u trenutačno najmodernijem izložbenom prostoru u Slavoniji i Baranji

U tijeku su intenzivne pripreme za deveto izdanje sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS koji će se održati na samom početku 2024. godine, točnije 12. i 13. siječnja. Najveći vinski događaj na istoku Hrvatske od svoga početka svake godine donosi novosti, poboljšanja, više poslovnih prilika, mogućnosti prezentacije i otkrivanja noviteta. Vođeni tom praksom, organizatori i u devetom izdanju ovog značajnog međunarodnog događaja nude – promjenu.

Najveća promjena svakako je činjenica da se ponovno mijenja mjesto održavanja manifestacije sukladno rastu WineOS-a, potrebama izlagača, poslovnih i profesionalnih posjetitelja te brojne publike koja redovito pohodi ovaj vinski praznik u Osijeku. Tako će nakon Muzeja Slavonije, Esseker Centra, Muzeja okusa i dvorane Gradski vrt, deveti WineOS biti održan na novoj lokaciji u trenutačno najmodernijem izložbenom prostoru u Slavoniji i Baranji. Riječ je o novom Gospodarskom centru smještenom u jugozapadnom dijela grada.

Gospodarski centar dovršio je prvu fazu izgradnje u sklopu kojega je izgrađena multifunkcijska izložbeno-poslovna zgrada s približno pet tisuća četvornih metara izložbenog i poslovnog prostora. WineOS prostirat će se kroz obje izložbene dvorane te na dodatnim prostorima za radionice i logistiku ukupne površine veće od 2.750 četvornih metara. U glavnom izložbenom prostoru bit će smješteno 101 izlagačko mjesto. U drugoj dvorani bit će organiziran prostor za predah i druženje svih posjetitelja te caffe bar.

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sigurni smo kako će svi koji se odazovu uživati u još jednom fantastičnom vikendu u Osijeku te da će ponijeti sa sobom mnoštvo lijepih uspomena, kao što je to bilo i prethodnih godina. Stoga, vidimo se u Gospodarskom centru 12. i 13. siječnja 2024. godine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari