13. svibnja

Šank na petak 13. stiže u Osijek

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Iz Šanka?! nam poručuju kako su spremni za Osijek i najavljuju odličan koncert

Nakon dugo vremena u jednom osječkom klubu čut će se zvukovi distorzije i žestoke svirke. U organizaciji Kreativne agencije ADVERTA i Orgasmatron Schedule, u klub  Epic ovog petka (13.5.) dolaze zagrebački oi-street punkeri, na sceni već svima poznati – Šank?! A ono što posebno veseli su i dvije domaće snage koje će zagrijati atmosferu – Intiger i South Central. Prije 12 godina okupio se zagrebački četverac koji iza sebe ima 5 albuma i jedan live DVD te nekoliko hitova i pjesama, poput “Grad je naš”, “100 godina”, “Borac”, “Za kvart” i “Kada me pitaš”,  koje su dobro poznate mnogima na domaćoj punk sceni. Osijek im je dobro poznato mjesto, a i možemo reći kako itekako imaju publiku u našem gradu.

Iako koncert pada na ne tako popularan petak 13., sigurni smo da će svim sretnicima koji dođu na ovu punk poslasticu petak biti izuzetno dobar. Nemamo često priliku slušati nove domaće snage, a prije Šanka?! za sjajnu atmosferu pobrinut će se dva osječka mlada benda Intiger i South Central koji će pokazati kako punk scena u Osijek još uvijek živi, a i ovo je još samo jedan pokazatelj kako na koncertnoj mapi Osijeka punk ima svoje mjesto.

Iz Šanka?! nam poručuju kako su spremni za Osijek i najavljuju odličan koncert, a mi očekujemo povratak punka baš onako kako je to nekad bilo – glasno, prljavo i iskreno. Broj ulaznica za ovu punk večer je ograničen, ne zbog mjera koje su do nedavno bile na snazi, nego zbog želje da se oni koji dođu još bolje zabave. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Barcelona pubu i Amsterdam pubu po cijeni od 50 kn, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 65 kn. Otvorimo koncertnu sezonu  zajedno, nakon dugo vremena.

Vidimo se u petak na Šanku!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari