15. svibnja

Međunarodni dan obitelji – Zdravko je krenuo

Dubravka Petric/PIXSELL

S početkom u 10,30 sati na prostoru pokraj ZOO Hotela

Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek poziva vas na besplatan program aktivnosti na otvorenom “Zdravko ruši zidove” koji će se održati u nedjelju, 15.5.2022. godine s početkom u 10,30 sati na prostoru pokraj ZOO Hotela.



Pripremit ćemo dobru mjuzu da nas sve razbudi, a na zelenoj površini uz dječje igralište malo ćemo se razgibati i zabaviti, a možda i naučiti nešto novo! Ovo je peta velika avantura našega Zdravka u 2022. godini koji je preživljava koronu, ekonomske krize, inflacije, ratove i  ne da se,  a ako ga želite malo bolje upoznati, samo kliknite na sljedeću poveznicu: https://bit.ly/2MmxVAT.

U siječnju smo pozdravili novu godinu na Novogodišnjoj utrci, u  veljači smo vam u suradnji s fitness centrima grada Osijeka otvorili njihova vrata, u ožujku smo se penjali po Papuku, u travnju vijugali trasom utrke Osječki meandar, a sada rušimo zidove –  zidove straha od pandemije, od novoga, od staroga, od zatvorenih prostora, socijalne, međugeneracijske otuđenosti i svi zajedno izlazimo van!

Kako se navedenog dana u cijelom svijetu obilježava Međunarodni dan obitelji tako je i program koji smo za vas pripremili kreiran tako da cijela obitelj može sudjelovati, a tko dođe sam ovaj će dan biti dio naše – Zdravkove – obitelji!

Krećemo s programom PROMRDAVANJE koji će nas, kako samo ime kaže,  “promrdati” i pripremiti za aktivnosti koje nas očekuju: očekujemo  vas djecu, mame, tate, bake, djedove, tetke, strine, stričeve  da se odvažite, dođete i  15 min vježbate s nama! Nije bitno da ste u formi, nije bitno imate li višak kilograma i nije bitno jeste li ikada vježbali do sada! Bitno je samo da dođete i postanete dio Zdravkove vježbačke obitelji!

Nakon našeg uvodnog vježbanja imat ćemo  10 minuta vremena da povratimo dah pa će nam se za to vrijeme predstaviti članovi Plesnog studija Independance MTV sekcijom.

Nastavljamo s programom IGRANJAC kojim ćemo se opet svi zajednički sjajno zabaviti sportsko-rekreacijskim igricama na livadi kraj dječjeg igrališta. Ovo ne želite propustiti zato se sportski obucite da nemate izgovora!

Slijedi nastup breakedance sekcije Plesnog studija Independance.
Ono što oni ne znaju je da ćemo i MI ZAJEDNO S VAMA pokazati njima kako izgleda PLESNJAK BATTLE pa će se iznenaditi našom plesnom koreografijom!

Sada je na redu prava poslastica – DOBRO DRVO –  mala dječja predstava igraonice Moltonko u kojoj će uživati i mame i tate!

Za one koji se još nisu upoznali sa dobrobitima nordijskog hodanja pripremili smo program NORDIĆ – malu školu nordijskog hodanja. Štapove smo za vas pripremili, a instruktor vas očekuje – zašto ne biste probali nešto novo?

Sigurno niste zamišljali da ćete jednoga dana biti MAJSTOR GURTNE! Ovo vam je prilika da se okušate na slacklineu – hodanju po gurtni, a da bi sigurno balansirali (i prizemljili) pobrinut će se naši treneri.

Dok vi lebdite u zraku imamo još jednog aduta koji je nadaren za cirkuske fore pa će zainteresiranim Zdravkovim rekreativcima pomoći da i sami žongliraju  lopticama i  “diabolom”.

Kraj našega druženja predviđen je za 12:30 sati tako da ćete bez problema stići malo pajkiti poslije ručka, ispunjeni zadovoljstvom nakon lijepo provedenog dana…  No, nemojte se opustiti previše – uskoro nas očekuje nova Zdravkova avantura!

10:30 – 10:45      Promrdavanje – program vježbanja za velike i male

10.45 – 10:55      Plesni nastup – MTV sekcija Independence

11:00 – 11:30      Igranjac – igre za djecu i odrasle

11,30 – 11,45      Plesnjak battle  –  breakedance sekcija Independence vs. Zdravkova ekipa

11:45 – 12:05      Dobro drvo – mala predstava  za djecu

11:45 – 12:30      Majstor gurtne – Slackline – hodanje po gurtni

11:45 – 12,30      Nordići – Mala škola nordijskog hodanja

11:45 – 12:30      Žongliranje, diabolo

Dođite autom, bicošem, iskombinirali smo da taman stignete doći i kompom ako se na to odlučite (kreće s osječke strane u 10,20) i budite dio ove naše lijepe priče!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari