3. lipnja

Natali Dizdar uskoro na krovu Kulturnog Centra Osijek

Luka Stanzl/PIXSELL

Bit će to savršena prilika da Natali pred Osječkom publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove


Nakon trijumfalnog koncerta U zagrebačkoj Tvornici kulture kojim je oduševila brojne obožavatelje, Natali Dizdar najavljuje datume nadolazeće proljetne turneje.
Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom diljem Hrvatske izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI – “Slobodna” ili aktualnog “Bez ljubavi”.

Omiljena pjevačica trenutno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastitom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo.

Među trenutno potvrđenim datumima su koncerti u Osijeku, Slavonskom Brodu, Pazinu gdje će uz Natali nastupiti i mlada pjevačka zvijezda Nika Turković, Petrinji i Stubičkim toplicama.

Koncert će biti održan 3. lipnja na krovu Kulturnog Centra Osijek u 21 h.

Koncert se održava u suradnji s Ministarstvom kulture i HGU u sklopu programa Jer svirati se mora 2, prenosi Kulturni Centar Osijek.
 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari