17. i 18. rujna

Urban Fest Osijek 2021: Pipsi, Kandžija, Ajs Negrutin, Gužva i Repetitori

Finale ovog, kao i zadnja 2 ljeta, posvećeno je još jednom izdanju Urban festa Osijek

Nošeni probojem dobre energije pozivamo vas da 17. i 18. rujna ove godine u prostoru Stare pekare u Tvrđi ispratimo ljeto, dočekamo jesen, isplešemo svaki pokret koji nam padne napamet i proslavimo sve ono dobro što nam je na dohvat ruke, a često zaboravljamo na to.

Skupimo se i tijekom dva dana izvucimo iz sebe dobar osjećaj, dobar osmijeh, dobru vezu, dobre želje i dodajmo se time uz ritam preko deset bendova i DJ-a koji će tom dodavanju biti najbolji mogući dirigenti.

U petak 17. rujna festival otvara mlada osječka rap senzacija Manda koji će uz Vanju i Nešvil funk napraviti dobrodošlicu traperima iz KUKU$ TV, legendama urbane kulture i scene Balkana gospodi Ajs Nigrutinu i Timbeu te megazgodnima Kandžija i Golim ženama na pozornici, ali i u publici.

Subotu nastavljamo s istim osjećajem u grudima i na drugim mjestima, ali u ponešto drugačijem ritmu. Pljeskom ćemo dočekati osječke punk – grungere Igla i Ziherice, uživati u nevjerojatnom izričaju Aklea Neon, praviti šutku uz Gužva u 16-ercu i prepustiti se pipschips&videoclips da nas nose svojom bezvremenskim hitovima. Priču ćemo zaključiti Repetitor koji će nas podići na razinu od koje nema spavanja.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Entrio online te u Dancing bear poslovnici u pothodniku u Osijeku. Festivalska ulaznica iznosi 80 kuna u pretprodaji, dok ju na ulazu nećete moći kupiti. Dnevna ulaznica u pretprodaji iznosi 60 kuna, a na ulazu 80 kuna.

VAŽNO: Sukladno aktualnim mjerama epidemiološke zaštite i odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske svi posjetitelji koncerta prilikom ulaza u koncertni prostor moraju prikazati EU digitalnu COVID potvrdu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari