2. i 3. srpnja

Kino pod zvijezdama ovog vikenda kod Secesijskog zdenca

SiB.hr

Kino će se održati 2. i 3. srpnja (petak i subota) kod Šetališta kardinala Franje Šepera 4, poznatije kao Secesijski zdenac

Savjet mladih Grada Osijeka i ove godine će već tradicijski održati “Kino pod zvijezdama”, u suradnji sa Savjetom mladih Osječko-baranjske županije u sklopu manifestacije Osječkog ljeta kulture.

Prva filmska projekcija održat će se u petak s početkom  21:00 s naslovom Veliko putovanje (The big trip), zatim u 23:00 Nož u leđa (Knives out).

U subotu u istom terminu održati će se projekcija filma Frka (Trouble) u 21:00 i u 23:00 Poslovne tajne (Official Secrets).

“Ovim putem pozivamo sve građane Osijeka i okolice da nas uvesele svojim dolaskom, i nadamo se da ćemo i ove godine stvoriti uspomene koje će zauvijek ostati u našim srcima. Napomenuli bi još da građani sa sobom ponesu dekice ili prostirke, ali bit će postavljene i stolice. Savjet mladih Grada Osijeka pobrinuo se i da sudionici “Kina” neometano uživaju u filmskim projekcijama bez bojazni  od komarca. Za više informacija možete nas pratiti i putem društvenih mreža pod nazivom Savjet mladih Grada Osijeka.” poručuju iz Savjeta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari