od 2. do 4. listopada

Osijek: Hvatači snova – dašak Zemlje bez granica na ovogodišnjem HeadOnEast-u

U sklopu trodnevnog događaja posjetitelji će imati priliku pogledati pregršt performansa, koncerata i umjetničkih instalacija, a djeca i mladi će moći sudjelovati u brojnim zanimljivim radionicama

U sklopu ovogodišnje manifestacije HeadOnEast, Udruga za rad s mladima Breza organizira javni događaj, svojevrsno predstavljanje Zemlje bez granica, pod nazivom “Hvatači snova”.

Budući da je ove godine zbog pandemijske situacije bilo nemoguće održati pravu i potpunu Zemlju bez granica kakvu svi poznajemo, ideja ovog događaja je prikazati najljepše fragmente ovog poznatog osječkog obiteljskog festivala i na jedan vikend upustiti se u svijet mašte i snova, jer to je jedino što nam virus ne može oduzeti! 

Događaj će započeti u petak, 2. listopada, s početkom u 17:30, a završit će u nedjelju, 4. listopada u 13:00 sati, a sve programske aktivnosti odvijat će se u dvorištu Prehanbeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku. 

Pozivaju se svi građani da prijave sebe ili svoju djecu na radionice najkasnije do petka, 2. listopada, putem sljedećih poveznica: prijavni obrazac za djecu te prijavni obrazac za mlade i odrasle

Također, svi građani željni volonterskog angažmana još uvijek se stignu prijaviti za volontiranje na događaju najkasnije do srijede, 30. rujna, putem poveznice.  

Cijeli događaj bit će organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama te zbog toga molimo sve zainteresirane sudionike da se unaprijed prijave te zauzmu svoje mjesto na radionicama. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari