Događanja / Istaknuta

20. travnja

Otkrijte čari Kopačeva kroz turističku rutu TZ Općine Bilje

Otkrijte čari Kopačeva kroz turističku rutu TZ Općine Bilje
T.M./SiB.hr

U čitavu priču uključeni su stanovnici Kopačeva koji će rado podijeliti priče o svom selu i običajima, sočnim detaljima iz prošlosti koji su gradili selo kakvo danas poznajemo

Turistička zajednica Općine Bilje-Kopački rit organizira ovu subotu, 20. travnja u deset sati turističku rutu u Kopačevu.

Uz postojeći biser Park prirode Kopački rit, naselja s područja općine Bilje imaju potencijalne turističke sadržaje koje je svakako vrijedno posebno predstaviti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako će trosatna ruta prikazati kako su nekoć živjeli stanovnici Kopačeva, kako su izgledale stare kuće-baranjske ljepotice i kako se u njima živjelo. Sudionici će upoznati gastronomske specijalitete Kopačeva i proces proizvodnje baranjskog crvenog zlata-začinske paprike. U čitavu priču uključeni su stanovnici Kopačeva koji će rado podijeliti priče o svom selu i običajima, sočnim detaljima iz prošlosti koji su gradili selo kakvo danas poznajemo.

Fotogalerija

Mjesta su već popunjena, što govori o velikom interesu za ovakvu vrstu turističkih obilazaka koji se planiraju organizirati i u drugim naseljima i pustarama na području općine.


Izdvojeno

Reci što misliš!