14. prosinca

Velika Studentska brucošijada u Osijeku uz turbo folk zvijezdu iz Srbije

Antonio Ahel/PIXSELL

Ulaznice će biti u prodaji putem sustava Eventim od 21.11.2023. godine, a cijena u pretprodaji iznosi samo 25,00 €

Nakon uspješne prošlogodišnje brucošijade i rasprodanog End semester partya organizira se još jedna velika brucošijada u Osijeku.

“S obzirom da nismo uspjeli rezervirati niti jednu dvoranu, ovoga puta smo se odlučili Riverside Ballroom Zoo Hotela pretvoriti u pravi studentski noćni klub, uz brutalnu produkciju, specijalne efekte. To će biti neponovljiva zabava uz našeg dobro poznatog residenta DJ ILU u goste nam dolazi jedna od najvećih zvijezda ovih prostora MILICA TODOROVIĆ! Biti će ovo zabava za naše najvjernije studente i one koji će postati dio naše studentske obitelji, a i sve one dobra srca koji se žele zabaviti s nama!”, poručuju organizatori.

Detalji o rezervaciji stolova dostupni su u inboxu Facebook stranice Studentska Brucošijada ili putem Instagram profila studenska.brucosijada. Uz rezervaciju stola, očekuje te obvezna boca žeste za još bolji doživljaj večeri.

Ulaznice će biti u prodaji putem sustava Eventim od 21.11.2023. godine, a cijena u pretprodaji iznosi samo 25,00 €. Ne propusti priliku da osiguraš svoje mjesto na ovoj nezaboravnoj zabavi i spriječiš prepričavanje događaja – nabavi svoj stol i ulaznicu na vrijeme!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari