Događanja / Istaknuta

27. i 28. svibnja

Stiže 29. Osijek Street Race Show: "Vrijeme je za pomicanje granica!"

Stiže 29. Osijek Street Race Show:
PR

Prema riječima organizatora očekuje nas najjači STREET RACE SHOW do sada

Danas je u prostorijama 998 Garage najavljen najbrži vikend u široj regiji! Dugoočekivani, 29. Osijek STREET RACE SHOW, 27. i 28. svibnja na području Sportskog aerodroma Čepin - Osijek okupit će 200-tinjak natjecatelja i oko 6000 posjetitelja te postati središte extremnog sporta!

Na konferenciji za medije okupila su se poznata lica grada, organizacije i prijatelja samog događaja koja su i ove godine pridonijela u ostvarenju jednog od najposjećenijih sportskih natjecanja na području grada Osijeka i regije. Zamjenik gradonačelnika grada Osijeka Dragan Vulin, predsjednik HAKS-a Davorin Štetner, predsjednik odbora za autosportove iz HAKS-a Dragan Serden te glavni organizator i predsjednik Auto kluba “Slavonija” Rudolf Kalkan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema riječima Rudolfa Kalkana očekuje nas najjači STREET RACE SHOW do sada: “Ovo je ujedno i 15 godina postojanja Auto kluba Slavonija što ovaj događaj čini još znakovitijim!” Dragan Serden izdvojio je činjenicu kako je upravo današnji dan poseban za Street race jer je ta disiplina prije točno osam godina proglašena sportom u HAKS-u te je iskazao svoje zadovoljstvo i zaljubljenost u Grad na Dravi kojemu se uvijek rado vraća!

“Cijela ekipa radi odličan posao, uloženo je puno truda, odricanja, neprospavanih noći i velika količina entuzijazma bez kojeg ne bi bilo ni ovog sporta!” rekao je Davorin Štetner. Dragan Vulin izrazio je veliko zadovoljstvo i zahvalu organizatorima koji po 29. put organiziraju ovu utrku kojom se grad Osijek ponosi: “Osijek je grad sporta! U to ubrajamo i OSRS. Sport povezujemo i sa turizmom gdje ovaj događaj ima veliku ulogu govoreći o broju noćenja i posjetitelja ovog područja. Ovo je jedan od događaja koji Osijek čini gradom!”

Nadolazeći vikenda provest ćemo u okruženju najbržih automobila i motocikala na nemilosrdnom odmjeravanju snaga!

Vidimo se na STARTu!


Izdvojeno

Reci što misliš!