Događanja / Istaknuta

8., 9. i 10. svibnja

Brevisice organiziraju tri koncerta - svaki će biti potpuno drugačiji

Brevisice organiziraju tri koncerta - svaki će biti potpuno drugačiji

Budući da su trenutno u fazi pripreme za veliko svjetsko zborsko natjecanje World Choir Games koje se u srpnju ove godine održava u Južnoj Koreji, svojim ih dolaskom na koncerte možete podržati u njihovoj najnovijoj zborskoj avanturi


Članice Vokalnog ansambla Brevis, predvođene dirigenticom Antoanetom Radočaj-Jerković i uz klavirsku pratnju Davora Dedića i ovaj su put pripremile nešto posebno - BREVIS KONCERTE IZNENAĐENJA koji će se 8., 9. i 10. svibnja 2023. godine održati u Kulturnom centru Osijek.

S obzirom na programsku širinu repertoara, odlučile su svojoj publici prirediti večeri koncertnih iznenađenja te će svaku večer izvoditi drugi glazbeni program. Takav pristup dodatno potvrđuje izuzetno visoku razinu vokalnih mogućnosti i transformativnost zbora koji je u stanju nekoliko dana za redom izvesti najrazličitiji zborski repertoar. Ostaje samo za nagađati što su za svoju publiku ovaj puta pripremile nadaleko poznate Osječanke koje su u više prilika svojim nastupima i osvojenim nagradama proslavile Osijek, Osječko-baranjsku županiju i Republiku Hrvatsku u svijetu.
 
Budući da su trenutno u fazi pripreme za veliko svjetsko zborsko natjecanje World Choir Games koje se u srpnju ove godine održava u Južnoj Koreji, svojim ih dolaskom na koncerte možete podržati u njihovoj najnovijoj zborskoj avanturi. Sigurni smo da će repertoar Brevisica biti zanimljiv i raznolik te da će svaki posjetitelj iskreno uživati u programu iznenađenja. Koncerti se održavaju 8. svibnja u 20:00 sati te 9. i 10. svibnja u 19:30 sati.

Donacijske ulaznice po cijeni od 10 eura moguće je rezervirati putem e-mail adrese [email protected] te preuzeti na ulazu u Kulturni centar prije održavanja koncerta.


Izdvojeno

Reci što misliš!