Događanja / Istaknuta

21. lipnja

Goran Bare & Majke dolaze u Osijek!

Goran Bare & Majke dolaze u Osijek!
Ivica Benić/SiB.hr

Na Svjetski dan glazbe i prvi dan ljeta rock ikona će za Slavonce pripremiti koncert za pamćenje

TOP RADIO donosi Goran Bare & Majke tour – veliku rock turneju po hrvatskim gradovima. Turneja u trajanju od nekoliko mjeseci započet će u velikim hrvatskim gradovima - Karlovcu, Osijeku i Splitu. Rock spektakl će se u Osijeku dogoditi 21.6. 2023. godine u Dvorani Gradski vrt.

Na Svjetski dan glazbe i prvi dan ljeta rock ikona će za Slavonce pripremiti koncert za pamćenje: “Publici mogu samo obećati da ćemo dati sve od sebe i da će koncerti biti odlični“, poručio je Goran Bare u razgovoru za TOP RADIO.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bare je za TOP RADIO opisao osjećaje koji ga obuzmu na koncertima: „Ne mogu to objasniti. To je kao prijelaz u neko drugo stanje svijesti, nekakav mali trans. Prepustim se osjećajima, nekim sjećanjima te pjesme, zašto je takva...baš je čudan osjećaj, ali jako, jako lijep. Ipak kad imate kontrolu nad 10 – 15 tisuća ljudi – osjećate neku snagu, jakost u sebi.“

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća zajedno s Majkama, zaslužan je za stvaranje hrvatske rock povijesti i povezivanje generacija fanova.

I na ovom putovanju Bare će publiku provesi kroz bogati katalog rock klasika iz svog repertoara - “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”,  „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te druge neizostavne hitove.

Ulaznice nabavite putem Eventim-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!