Događanja / Istaknuta

1. i 2. ožujka

Tvrtka Mplus u Osijeku otvara 200 radnih mjesta i održava Dane otvorenih vrata

Tvrtka Mplus u Osijeku otvara 200 radnih mjesta i održava Dane otvorenih vrata
PR

Odluka o otvaranju podružnice u Osijeku bila je logičan slijed koji prati strategiju razvoja Mplusa

Tvrtka Mplus, vodeći europski pružatelj BPTO usluga, otvorila je novi kontaktni centar u Osijeku. Prepoznavši potencijal Osijeka kao akademskog grada, regionalnog središta koje nastanjuje velik broj mladih obrazovanih ljudi, Mplus u gradu na Dravi otvara 200 novih radnih mjesta. Tim povodom, tvrtka 1. i 2. ožujka organizira Dane otvorenih vrata za vrijeme kojih će mladi talenti imati priliku upoznati se s prednostima rada u jednoj od globalno najuspješnijih hrvatskih kompanija.  

„Odluka o otvaranju podružnice u Osijeku bila je logičan slijed koji prati strategiju razvoja Mplusa. Kao kompanija čija su glavna snaga ljudi, prepoznali smo u Osječkoj-baranjskoj županiji veliki potencijal u smislu kvalitetne i obrazovane radne snage, posebice mladih koji traže svoje mjesto na tržištu rada. Osijek je stoga odabran kao naše novo višejezično središte gdje planiramo otvoriti 200 novih radnih mjesta. “, ističe Irena Stankov, direktorica kontakt centra za Mplus Hrvatska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nova podružnica na 1000 m2 poslovnog prostora nalazi se u centru Osijeka te je odlično prometno povezana s ostatkom grada. U sklopu otvaranja nove lokacije Mplus 1. i 2. ožujka od 10 do 20 sati organizira Dane otvorenih vrata u Edukativno – informativnom i turističkom centru za mlade Stara pekara. Svi zainteresirani, govornici stranih jezika, imati će priliku osobno upoznati Mplus tim i na licu mjesta dobiti informacije o ponudi poslova te benefitima rada u korisničkoj podršci za vodeće svjetske brendove.

„Otvaramo vrata svima onima koji žele iskoristiti svoje znanje stranih jezika i steći iskustvo rada u inspirativnom internacionalnom okruženju koje pruža ogroman potencijal za osobni rast i razvoj. Vjerujemo da će i u ovoj regiji Mplus vrlo brzo biti prepoznat kao konkurentan i, prije svega, pouzdan poslodavac.“, zaključuje Stankov.

Više informacija o Danima otvorenih vrata dostupno je na linku.


Izdvojeno

Reci što misliš!