Događanja / Istaknuta

9. prosinca

PTF: 6. Noć znanosti

PTF: 6. Noć znanosti
Facebook/Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Organiziranjem Noći znanosti PTF želi približiti svijet znanosti budućim znanstvenicima kroz različite pokuse koje će izvoditi zaposlenici i studenti Fakulteta, a moguće je i aktivno sudjelovanje učenika

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek nastavlja tradiciju pa i ove godine organizira 6. Noć znanosti koja će se održati u petak, 9. prosinca u prostorijama PTF-a Osijek, Franje Kuhača 18, od 18,30 sati.

U okviru Noći znanosti profesori i asistenti, zajedno sa studentima, osmislili su čitav niz zanimljivih radionica namijenjenih učenicima srednjih škola, a teme su ovogodišnjih radionica Čarobna noćna bioaza, Tajni svijet u kapljici vode, Znanost u kuhinji, 50 nijansi pive, Forenzika meda, Njegovo veličanstvo - sladoled, Koja je tvoja porcija?, Inkapsulacija, Razgradnja organskog otpada pomoću šarenih gljiva i Ledeno doba u kemijskom laboratoriju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organiziranjem Noći znanosti PTF želi približiti svijet znanosti budućim znanstvenicima kroz različite pokuse koje će izvoditi zaposlenici i studenti Fakulteta, a moguće je i aktivno sudjelovanje učenika.


Izdvojeno

Reci što misliš!