Događanja / Istaknuta

Od 26. studenoga do 31. prosinca

Advent u Novoj Gradiški 2022. [PROGRAM]

Advent u Novoj Gradiški 2022. [PROGRAM]
Radio NG

Središnje mjesto za adventske aktivnosti ponovno će biti Gradski park u kojem se nalaze klizalište, kućica Djeda Mraza te kućice na kojima će posjetitelji moći uživati u ukusnoj hrani i piću

Svečano otvorenje adventa u Novoj Gradiški pod sloganom Advent u Gradu uslijedit će u subotu, 26. studenoga u 18,30 sati u Gradskom parku. U 17 sati bit će otvorenje klizališta, u 18 sati paljenje prve adventske svijeće uz nastup crkvenog zbora, a potom će uslijediti zabavni program. U 21 sat na Gradskom trgu održat će se koncert grupe Pravila Igre.

Središnje mjesto za adventske aktivnosti ponovno će biti Gradski park u kojem se nalaze klizalište, kućica Djeda Mraza te kućice na kojima će posjetitelji moći uživati u ukusnoj hrani i piću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Tijekom cijelog mjeseca organizirat će se niz kreativnih i plesnih radionica za mališane, predstave za djecu, druženje i slikanje s Djedom Božićnjakom. Na prostoru ispred zgrade Gradske uprave bit će postavljen božićni sajam, a u kućicama kraj gradske fontane moći ćemo uživati u bogatoj gastro i eno ponudi”, naglasila je direktorica Turističke zajednice Nova Gradiška Dinka Matijević.

“Svakog vikenda bit će organiziran i glazbeni program, stoga nas očekuju nastupi TS Satir, „Dominik&co”, Gradske glazbe, a tu su i glazbene slušaonice i još puno toga. Pripremili smo i niz sadržaja za djecu, maskote, predstave, Djed Božićnjak, klizalište… Želja nam je da zaista našim sugrađanima pružimo pravi duh Božića i Adventa”, zaključila je Matijević.


Izdvojeno

Reci što misliš!