Događanja / Istaknuta

od 4. do 7. svibnja

Ekonomski fakultet: Europski EFOS tjedan

Ekonomski fakultet: Europski EFOS tjedan
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Događaj se odvija pod sloganom "Iskoristi znanje i mogućnost, budi budućnost"

Udruga ERUDIO, punim nazivom Udruga studenata – EU informacije, mogućnosti i održivost osnovana je pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku krajem 2016. Djelovanje udruge usmjereno je na širenje informacija o Europskoj uniji i mogućnostima koje se nude članstvom u Europskoj uniji uz razmišljanje u smjeru održivog razvoja. Kroz provođenje radionica, kvizova, panela, okruglih stolova, simulacija te organizacije Europskog EFOS tjedna cilj je udruge djelovati društveno odgovorno te tako poboljšati kvalitetu života zajednice na bolje. 

Ove godine udruga organizira šesti po redu Europski EFOS tjedan u razdoblju od 4. svibnja do 7. svibnja. Događaj se odvija pod sloganom „Iskoristi znanje i mogućnost, budi budućnost“. Sama tema je bazirana na mladima i njihovim mogućnostima. Zbog globalne situacije, događaj će se odvijati prva tri dana preko online platforme Zoom, a zadnji dan će biti live prijenos sa Ekonomskog fakulteta u Osijeku, sukladno svim propisanim mjerama. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Događaj je besplatan te su svi zainteresirani sudionici dobrodošli! U projektu će sudjelovati razni gosti predavači, a više o tome možete saznati na društvenim mrežama udruge (Facebook, Instagram i LinkedIn). Skoro svako predavanje nosi sa sobom vrijedne nagrade, a one najaktivnije očekuje nagradno putovanje unutar Republike Hrvatske!

 


Izdvojeno

Reci što misliš!