Događanja / Istaknuta

9. svibnja

Wings For Life ove godine i u Osijeku

Wings For Life ove godine i u Osijeku
Dino Stanin/PIXSELL

Startna linija nalazi se na Pampasu, pored cestovnog mosta, a staza prolazi šumom Pampasa uz Dravu te je dugačka 5km

Wings for Life World Run je jedinstveno iskustvo, globalna utrka koja okuplja trkače i natjecatelje u kolicima. Umjesto ciljne linije natjecatelji se utrkuju rame uz rame, bježeći od virtualnog presretačkog vozila.

U svojoj petoj godini, 9. svibnja 2021., Wings for Life World Run natjecatelji u Hrvatska također mogu trčati na Pampasu u Osijeku. Pozovi prijatelje, preuzmi Wings for Life World Run aplikaciju i pridruži se svim trkačima dok te ne prestigne virtualno presretačko vozilo. Utrka započinje točno u 13:00. Sudionici moraju upaliti svoje aplikacije najkasnije u 12:55! Virtualno presretačko vozilo kreće 30 minuta nakon početka utrke brzinom od 14 km/h, postepeno ju povećavajući sve dok ne prestigne i posljednjeg natjecatelja. Čak 100% vrijednosti iznosa donacija i startnina ulaže se u istraživanja leđne moždine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glavni organizator je Biciklistički Klub Weekend Warriors, a suorganizator je udruga Srce Slavonije i Baranje

Staza:
Startna linija nalazi se na Pampasu, pored cestovnog mosta, a staza prolazi šumom Pampasa uz Dravu te je dugačka 5km.

Za natjecatelje u kolicima, predviđena je utrka po nasipu, gdje se moći kretati bez straha od prepreka.

Osvježenje:
Na startnoj liniji nalazit će se voda i Red Bull za sudionike!

Mjerenje vremena i startni broj:
Putem maila ćeš primiti svoj startni broj. Nadalje, tvoj će startni broj biti prikazan na startnoj listi na našoj stranici nekoliko dana prije događaja. Wings for Life World Run aplikacija tvoj je alat za mjerenje vremena. Virtualno presretačko vozilo krenut će 30 minuta nakon početka i čim te prestigne, aplikacija će te obavijestiti. Pobrini se da ti je na dan utrke baterija mobitela u potpunosti puna.

Tvoj doprinos pronalasku lijeka:
Kako bi se priključio organiziranoj utrci putem aplikacije, molimo te da preuzmeš aplikaciju Wings for Life World Run za Andorid ili iPhone i prijaviš se. Za sudjelovanje u Wings for Life World Run utrci 9. svibnja 2021. godine bit će ti naplaćena startnina, čiji je stopostotni iznos namijenjen istraživanjima leđne moždine. Po završetku registracije za dan utrke moći ćeš se priključiti organiziranoj utrci aplikacije.

DOWNLOAD APP

VAŽNO:
Ukoliko mjere protiv koronavirusa budu takve da ne dopuštaju više od 300 ljudi na istoj lokaciji, sudionici događaja bit će raspoređeni duž staze, kako bi se izbjegao međusobni kontakt.


Izdvojeno

Reci što misliš!