Događanja / Istaknuta

29. i 30. svibnja

Caffe bar Peppermint: Književni program kOSt

Caffe bar Peppermint: Književni program kOSt

Program je dvodnevni i počinje u petak, 29. 5. 2020. s književnom tribinom na temu: Položaj žena u književnosti, a gošće su Ivana Šojat (Osijek) i Darija Žilić (Zagreb)

U Osijeku ponovno započinje projekt kOSt – književne osječke tribine pod pokroviteljstvom Društva hrvatskih književnika, Ogranak slavonsko-baranjsko-srijemski. Organizatorica i moderatorica tribina je Livija Reškovac.
Program je dvodnevni i počinje u petak, 29. 5. 2020. s književnom tribinom na temu: Položaj žena u književnosti, a gošće su Ivana Šojat (Osijek) i Darija Žilić (Zagreb). 

U subotu, 30. 5. 2020. na programu je Književna večer s Darijom Žilić. Osijek po prvi puta ugošćuje ovu, gotovo kultnu, pjesnikinju i književnicu mlađe generacije. Bit će govora o njezinu radu, zadnjoj zbirci Svanuće, čitat će se pjesme i bit će malo iznenađenje za kraj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oba programa započinju u 20 h, u caffe baru Peppermint, a bit će i prijenos uživo na društvenim mrežama (stranice: Društvo hrvatskih književnika, kOSt, Livija Reškovac…). Ulaz je slobodan. 

#KnjiževnostjeRetro
#RetrojeIn 


Izdvojeno

Reci što misliš!