6. do 8. rujna

Pridružite se najzelenijem osječkom festivalu! Organizira se 4. PLANTida 2024.

PR

U petak i subotu očekuju vas panel rasprave, kreativne radionice, vintage buvljaci i održive revije, ali i uzbudljivi gurmanski sadržaj

Četvrto izdanje ekološko-kreativnog festivala u organizaciji Udruge PLANTaža i ove će godine uljepšati početak rujna, i to brojnim zelenim, održivim i edukativnim aktivnostima.

Ove godine bavit će se pitanjem tekstila te pronalaziti rješenja za problem o kojemu se sve više govori. Modna je industrija, nakon naftne, najzagađenija industrija na svijetu, a brzo mijenjanje modnih trendova čini je toliko štetnom za okolinu da je postala jedna od najzaostalijih industrija.

Što možemo učiniti i zašto je važno promijeniti svoje navike, saznajte na ovogodišnjoj PLANTidi koja će se održati od 6. do 8. rujna.

U petak i subotu očekuju vas panel rasprave, kreativne radionice, vintage buvljaci i održive revije, ali i uzbudljivi gurmanski sadržaj. U nedjelju organizatori s posjetiteljima planiraju obići osječke parkove, upoznati divove i predstaviti novi projekt svoje udruge o kojemu će uskoro objaviti više informacija.

Pridružite se najzelenijem festivalu u Osijeku i postanite dio rješenja, a ne problema.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari