5. i 6. srpnja

Požega Urban Fest ove godine dva dana zaredom, a okuplja Letovce, Elemental, Letu Štuke…

PIXSELL

Šuška se o izvođačima koji nikada nisu bili u Požegi, zanimljivim gostima, već uplaćenom predujmu za dobro vrijeme kod Vakule...

Novo izdanje popularnog Požega Urban Festa upriličit će se ovoga vikenda, točnije 5. i 6. srpnja. Već dobro poznati organizatori, Big Band Požega, najavljuju i izvođače kao što su Elemental, Let 3, Electric Corn, Scifidelity Orchestra i Letu Štuke.

Velika novost je i ta da će ovogodišnje, treće izdanje požeške verzije Coachelle, glazbenog festivala ekvivalentu vrhunskog kulena i rakije – Požega Urban Festa trajati dva dana, 5. i 6. srpnja. 

Big Band Požega širit će dobre vibracije potpuno novim programom i zanimljivim iznenađenjima. Šuška se da takav program još nije predstavljen u Požegi, a ni šire, pa ćemo svjedočiti premijernoj izvedbi, kako sugrađani i zaslužuju. Prema dostupnim informacijama, pripreme su već počele, a u njihovoj glazbi uživat ćemo u petak, 5. srpnja.

Prvi od ovogodišnjih izvođača na drugoj večeri Požega Urban Fest – Dobre Vibracije #3 je legendarni bosanskohercegovački bend uz koji Požega sigurno neće biti grad bez boje – Letu Štuke! Šaran i ekipa nikoga ne ostavljaju ravnim, a vjerujemo u to da će požeška publika znati cijeniti ovakav vrhunski fiš.

Druge večeri također će nastupiti najposebniji, najluđi i najunikatniji Let 3! Oduševljeni požeškom publikom, nakon nekoliko godina vraćaju se u grad pružiti i primiti dozu nesvakidašnjeg ludila!

Iz organizacijskog tabora najavljuju kako priči tu niti izbliza nije kraj. Šuška se o izvođačima koji nikada nisu bili u Požegi, zanimljivim gostima, već uplaćenom predujmu za dobro vrijeme kod Vakule, a neka iznenađenja ostat će još neko vrijeme sakrivena u rukavu. Asevi, vjerujte…

Ulaz je i ove godine besplatan. Generalni je pokrovitelj Grad Požega, a generalni sponzor Agronom. Pokrovitelji su još Požesko-slavonska županija i Ministarstvo kulture i medija RH, a sponzori su Carlsberg i Croatia Osiguranje.

Suorganizator je TZ Grada Požege, a medijski pokrovitelj Radio Vallis Aure.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari