Događanja

10. i 24. studenog

Besplatno cijepljenje mladih protiv HPV-a u Osijeku

Besplatno cijepljenje mladih protiv HPV-a u Osijeku
PIXSELL

Za sve mlade do 25. godine starosti na području Osijeka, kako bi primili svoju prvu dozu cjepiva, dovoljna je prijava preko aplikacije terminko

Javno- zdravstvena i edukativna kampanja „Budi mRAK“ koja je usmjerena na cijepljenje protiv HPV-a kod mladih, pokrenula je nove aktivnosti. Ovaj put u Osijeku, gdje je organizirano besplatno cijepljenje protiv HPV-a za sve mlade do 25 godina života.

Na žalost, HPV je uzročnik čak 6 vrsta raka, no na sreću, prevencija postoji - besplatno cjepivo koje je za sve mlade u Hrvatskoj dostupno do njihove 25. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za sve mlade do 25. godine starosti na području Osijeka, kako bi primili svoju prvu dozu cjepiva, dovoljna je prijava preko aplikacije terminko (https://lnkd.in/gK5aUhP8) na jedan od ponuđenih termina te doći na isti u prostorije Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku(Ulica cara Hadrijana 8).

Cijepljenje će biti organizirano dva dana, 10.11. i 24.11. u prostorijama Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Cijepi se u 3 doze te će svi biti obaviješteni preko terminka kada je red za iduću dozu.

HPV Punkt Projekt je suradnje Udruge studenata medicine Hrvatska - CroMSIC, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Medicinskog fakulteta u Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!