Događanja

1. ožujka

Besplatan program mentoriranja tehnoloških startupa: ESU Croatia

Besplatan program mentoriranja tehnoloških startupa: ESU Croatia
PR

ESU Croatia poziva sve tehnološki orijentirane osobe i startupe da se priključe besplatnom programu mentoriranja tehnoloških startupa, a najbolji imaju priliku osigurati investiciju od 50 000 € i više za pokretanje i provedbu svog poduhvata

Sve tehnološki orijentirane osobe i startupi pozvani su da se registriraju na stranici i priključe besplatnom programu mentoriranja tehnoloških startupa ESU Croatia te na taj način podrže razvoj programa i startup ekosustava. Program počinje 1.ožujka 2022. godine te se do tada moguće prijaviti, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

European Startup Universe (ESU) je program usmjeren prema tehnološkim startupima u Europskoj uniji. Cilj mu je povezati startup u ranoj fazi poslovanja sa stručnjacima unutar tehnološke zajednice koji im mogu pomoći sa znanjem, savjetima i potencijalno financijama u njihovom razvoju i rastu.
Tu prvenstveno mislimo na poznate investitore, stručnjake, vlasnike uspješnih tehnoloških tvrtki. Plan je da se svi sastanu na istom virtualnome mjestu, platformi https://thefounderhood.com, tijekom 6 tjedana na kojem će svaki startup imati pristup znanju, iskustvima, financiranju, potencijalnu mogućnost širenja na zemlje EU te pronalazak novih klijenata. Startupi koji uspješno završe program mentoriranja imat će mogućnost osigurati investiciju od 50 000 € i više za pokretanje i provedbu svog poduhvata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

ESU je program koji je prošle godine započeo u Grčkoj te je unutar zajednice polučio odličan uspjeh. Kroz ESU program u Grčkoj je prošlo više od 300 startupa. Nakon prošlogodišnjih rezultata cilj je u narednim godinama proširiti program na cijelu EU. Za ovu godinu provedba programa je dogovorena u 11 zemalja, a Hrvatska je jedna od njih.

European Startup Universe Croatia program je okupio 6 predavača koji će tijekom 6 tjedana sa svim sudionicima podijeliti znanja i iskustva kroz 6 tema:

1. How to talk to clients to discover a need? - Filip Stipančić, Lean Startup Croatia

2. How to recruit (employees, Board of Advisors members, etc.) - Božidar Pavlović

3. How to build a Minimum Viable Product (MVP)? - Bela Ikotić, Mobile Games Entertainment

4. How to do marketing for a consumer product/How to sale? - Ida Pandur

5. How to raise fundings? - Ivo Špigel, Perpetuum Mobile

6. How to make your pitch deck? - Ivan Jelušić, ORQA

Također, tijekom programa svim prijavljenim startupima na raspolaganju će biti čak 9 mentora čija znanja i profesionalne karijere pokrivaju područja iz prava, financija, investicija, poslovanja, tehnologije te svega potrebnog za rast i razvoj tehnološkog startupa. Zainteresirani startupi će moći sudjelovati u 1:1 online sastancima sa sljedećim mentorima:

1. Goran Simonovski, angel investitor

2. Nikola Pavešić, Infobip

3. Srđan Kovačević, suosnivač i direktor tvrtke ORQA

4. Boris Guljaš, odvjetnik specijaliziran za radno i pravo trgovačkih društava

5. Bela Ikotić, Mobile Games Entertainment

6. Jeronim Pandurić, osnivač i direktor tvrtke Poslovni plan

7. Mihael Tomić, Mono Software

8. Mario Čelan, direktor Regionalne razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SIMORA

9. Tijana Sigel, voditeljica Općih, pravnih i kadrovskih poslova u Riječkoj razvojnoj agenciji PORIN

Registrirani startupi će moći, ukoliko žele, prisustvovati predavanjima i mentoriranju predavača i mentora iz dugih država budući će se većina programa održavati i na engleskom jeziku.


Izdvojeno

Reci što misliš!