27. travnja

Besplatno predavanje za roditelje u prostorima Dokkice: “Dosada i slobodno vrijeme”

Damir Spehar/PIXSELL

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa "Alternativni centar podrške za djecu i roditelje”

Slobodno vrijeme tumači se kao vrijeme u kojem je pojedinac potpuno slobodan te vrijeme koje može ispunjavati i oblikovati prema vlastitim željama, a ne prema bilo kojoj vanjskoj nuždi (Rosić, 2005.).

Kao i odraslima i djeci je, bez obzira na njihov uzrast, slobodno vrijeme izuzetno važno, posebice ono provedeno u igri. No, ponekada se roditelji ne osjećaju ugodno dok puštaju djecu da se samostalno igraju ili odlučuju o provođenju vlastitog slobodnog vremena te se imaju potrebu miješati i upravljati djetetovim slobodnim vremenom. 

Na predavanju pod nazivom “Dosada i slobodno vrijeme” saznat ćemo koliko je važno djeci ponuditi mogućnost što samostalnijeg odlučivanja o provođenju slobodnog vremena. Također, osvrnut ćemo se na dosadu i njenu iznimnu važnost u djetetovom razvoju. 

Predavanje će se održati u srijedu, 27. travnja u 17:00 sati u prostorijama Dječjeg kreativnog centra DOKKICA, na adresi Otokara Keršovanija 4, a broj sudionika je ograničen.

Molimo zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu: https://tinyurl.com/ACPpredavanje7.

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem naše e-adrese: podrska@dokkica.hr ili na mob. 099/ 748 2532.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa “Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u Osijeku i Donjem Miholjcu. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari