29. LISTOPADA

“MY BREAST FRIEND” – Science cafe & MED Talk o karcinomu dojke

PR

Zajedno u podizanju svijesti o raku dojke, ranom otkrivanju, liječenju i pomoći oboljelima glavni je moto događaja na kojemu će gosti predavači okupljenima u Caffe baru Trica 29. listopada 2019. u 19 h govoriti o ovoj zloćudnoj bolesti.

Science cafe & MED Talk ”MY BREAST FRIEND”  održat će se 29. listopada 2019. u 19h u Osijeku u Caffe baru Trica, Lučki prilaz 2, 31000 Osijek, a riječ je o događaju koji organiziraju Odbori za ljudska prava i mir te javno zdravstvo Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska CroMSIC (Croatian Medical Students’ International Committee).

Gostujući predavači dr. sc. Vedrana Ivić, prof. biol. kem., dr. sc. Josipa Flam, dr. med., Dario Lizatović, dr.med., doc. prim. dr. sc. Sanda Anton, dr.med. i mr.sc. Lidija Prlić, dr. med. predavat će o temi karcinoma dojke svatko iz vlastite perspektive. Nakon održanog MED Talk-a slijedi posebno iznenađenje kao doprinos ambasadorice Ljiljane Pranjić, višestruke pobjednice karcinoma dojke! Bit će prisutna i Udruga Mammae, osječka udruga žena oboljelih od karcinoma dojke.

Svrha ovog događaja primarno je osvijestiti javnost, pomoći oboljelima od karcinoma dojke dajući im informacije predavača iz područja genetike, onkologije, psihijatrije i plastične kirurgije te educirati sve zainteresirane o ovoj zloćudnoj bolesti. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari