Predavanje će održati izv. prof. dr. sc. Martina Šrajer Gajdošik s Odjela za kemiju u Osijeku, u organizaciji Alumni udruge KeMo i Odjela za kemiju
Ljutkasti blagdanski fiš i pikantne kobasice s kolinja zvuče primamljivo! Volite li vi ljutu hranu? Kako se određuju mjerne jedinice za ljutinu i koliko ljutog možete podnijeti? Dođite na Odjel za kemiju i saznajte koliko boli i znoja, ali i sreće možete iskusiti jedenjem ljutih papričica!
U petak, 6. prosinca u P3 predavaonici Odjela za kemiju (Cara Hadrijana 8/A) u 11,30 sati održat će se znanstveno-popularno predavanje “Vrući učinak kapsaicina: od bola do sreće”. Predavanje će održati izv. prof. dr. sc. Martina Šrajer Gajdošik s Odjela za kemiju u Osijeku, u organizaciji Alumni udruge KeMo i Odjela za kemiju.
Predavanje je besplatno i namijenjeno svim zainteresiranim građanima.