Na ovoj radionici ne samo da ćete kušati razna pjenušava vina, nego saznati i razliku između šampanjca i ostalih pjenušaca
Pridružite se Viniti ovoga petka, 8. studenoga s početkom u 19,30 sati na nezaboravnoj vinskoj radionici posvećenoj pjenušcima i šampanjcima te otkrijte tajne nastanka vina koje oduševljava na svakom slavlju i posebnoj prigodi! Radionica posvećena Prossecu, Cavi, Franciacorti i Champagne pokazat će vam sva lica svjetskih mjehurića.
Na ovoj radionici ne samo da ćete kušati razna pjenušava vina, nego saznati i razliku između šampanjca i ostalih pjenušaca, načine pravilna serviranja i uživanja u pjenušavim vinima, idealne kombinacije s hranom te zanimljive priče i povijest ovih izvanrednih vina.
Ovoga puta kušamo Prosecco Bottega – Italija, Mayer am Pfarrplatz, Sekt Brut – Austrija, Pjenušac Domano – BiH, Reserva Real – Španjolska, Franciacorta, Ricci Curbastro – Italija, Blanc de Blanc L Hoste – Francuska, Ruppert Leroy – Biodynamic – Francuska te Bride Valley brut Reserve – Velika Britanija.
Cijena je degustacije 30 eura, a radionicu će moderirati i voditi sommelier David Hrkač. Broj je mjesta ograničen, a svoje rezervirajte putem e-maila info@vinoteka-vinita.hr ili pozivom na broj: 031283434 ili 0981747108.
Ne propustite priliku proširiti svoje vinsko znanje i uživati u opuštenoj atmosferi s drugim ljubiteljima vina.