Aktivni umirovljenici Osijek: Edukacija “Društvene mreže i zlatna dob”

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Pet
25
25. listopada
17:00
Osijek
Županijska ulica 11
Osijek

Nakon predavanja održat će se praktična radionica na kojoj će predavačica odgovarati na pitanja polaznika i pomoći im s njihovim profilima na društvenim mrežama

Loading Događaji

Udruga Aktivni umirovljenici Osijek i Lookout komunikacije organiziraju edukaciju “Društvene mreže i zlatna dob”.

Edukacija će se održati u petak, 25. listopada s početkom u 17 sati u prostorijama udruge Aktivni umirovljenici Osijek, Županijska ulica 11. 

Zašto su društvene mreže važne u današnje vrijeme, kako one mogu pomoći umirovljenicima da budu povezani i informirani te kako da ih uspješno i, prije svega, sigurno, koriste u zlatnoj dobi teme su koje će biti obrađene na edukaciji. 

Nakon predavanja održat će se praktična radionica na kojoj će predavačica odgovarati na pitanja polaznika i pomoći im s njihovim profilima na društvenim mrežama.

Edukaciju vodi Željka Kolarić, diplomirana ekonomistica s višegodišnjim iskustvom u radu i prenošenju znanja i vlasnica tvrtke Lookout komunikacije, specijalizirane za digitalni marketing i odnose s javnošću.

Edukacija je besplatna za sve umirovljenike, a potrebno je samo izvršiti prijavu u Dnevnom boravku Udruge na adresi Županijska 11. 

Povezani sadržaj
Preporučeno