Yoga Home: Iskustvena radionica “Leader I want to become“

Pixabay
Sub
26
26. listopada
09:00 - 15:00
Osijek
Fakultetska ulica 4
Osijek

Dođite udobno odjeveni, u neproklizujućim čarapama, odnosno obući te ponesite bočicu vode, bilježnicu i olovku

Loading Događaji

Radionica “Leader I want to become – iskustvena radionica liderskih vještina“ održat će se u subotu, 26. listopada od 9 do 15 sati u Yoga Home dvorani te je namijenjena svima koji su u potrazi za svojim unutrašnjim liderom.

Kroz iskustvene vježbe, svjesnost, promatranje i opažanje, individualno i u manjim i većim grupama, nakon radionice imat ćete bolje shvaćanje i znanje oko toga što znači biti lider, kakvi ste u ulozi lidera te koje su vaše snage i slabosti.

Radionica je namijenjena svim punoljetnim osobama, bez posebnih ograničenja. Preporučena je donacija od pet do deset eura, a prijave se provode putem poveznice. Sve ostale informacije dobivaju se putem e-maila na anic.jasenka@gmail.com ili na 0997580156.

Dođite udobno odjeveni, u neproklizujućim čarapama, odnosno obući te ponesite bočicu vode, bilježnicu i olovku. Postoji mogućnost da ćete provesti dio vremena vani, pa to uzmite u obzir pri odabiru garderobe.

Jasenka Anić završila je sveučilišni studij prava na Pravnom Fakultetu u Osijeku (univ. mag. iur.). Edukaciju za praktičara tjelesno-orijentirane metode osobnog razvoja završila je u Centru Osobne Moći u Osijeku (2017. – 2021.), a edukacije za voditelja svjesnog plesa, plesnih ceremonija i ecstatic dance DJ-a 2023. godine kod Dance the Medicine organizacije.

Njezin plesni put počeo je organiziranjem radionica 5Ritmova davne 2017. godine, a sama ples vodi od 2021. godine. Putem osobnog razvoja službeno je krenula 2013. godine, a neslužbeno mnogo, mnogo ranije. U zadnjih nekoliko godina vodila je radionice u Osijeku, ali i u drugim gradovima i internacionalno, kao i promotivne radionice na ReArt festivalu i u GISKO-u. Ove je godine bila pozvana sudjelovati na edukaciji za voditelje svjesnog plesa pri Dance the Medicine organizaciji kao asistentica. Osim toga što vodi radionice, radi savjetovanja 1-na-1 iz područja osobnoga razvoja i plesa.

Sve ove godine dodatno se usavršava pohađanjem različitih edukacija i radionica iz područja osobnog razvoja, plesa i pokreta, što radi znanja, a što radi gušta. Neke su od njih radionice 5Ritmova (kratke, duge, domaći & strani učitelji), Somatics radionice, radionice pantomime, kazališta potlačenih, suvremenog plesa, radionica terapije plesom i pokretom (DMT), kazališne radionice za samoekspresiju, latino i standardni plesovi, jazz dance, različite vrste joge, radionice obiteljskih konstelacija, TRE radionica i mnoge druge.

Povezani sadržaj
Preporučeno