Belišće: Koncert Jacquesa Houdeka

Duško Jaramaz/PIXSELL
Duško Jaramaz/PIXSELL
Pet
8
8. studenoga
20:00
Belišće
Ulica kralja Tomislava 194
Belišće

Nakon otvorenja, svaki sljedeći petak u mjesecu studenom, publika će imati priliku uživati u koncertu prvih električnih sastava s našega područja

Loading Događaji

U Centru za kulturu Sigmund Romberg Belišće u mjesecu studenomu, kao i svake godine, započinje tradicionalna glazbena manifestacija “Rombergove glazbene večeri” u organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće.

47. Rombergove glazbene večeri u petak, 8. studenoga u 20 sati, otvorit će jedan od najboljih hrvatskih vokala, čovjek nadimka “Gospodin Glas” – Jacques Houdek. Nakon otvorenja, svaki sljedeći petak u mjesecu studenom, publika će imati priliku uživati u koncertu prvih električnih sastava s našega područja pod nazivom ”Zlatni dečki električnih nota”, natjecanju pjevača amatera ”Belišćanski superglas” te u završnom svečanom koncertu “Nek’ pjesme poteku”.

Sigmund Romberg, središnja figura manifestacije, te osoba čije ime nosi belišćanski Centar za kulturu, bio je iznimno talentiran skladatelj koji je kao jednogodišnji dječak doselio s roditeljima u Belišće, gdje je proveo sretno djetinjstvo i mladost. Romberg, koji je svoju glazbenu karijeru izgradio u SAD-u, sa svojim fascinantnim glazbenim opusom od više od 900 skladbi zasluženo je zauzeo mjesto među svjetskim priznatim glazbenicima te postao jedan od najpoznatijih skladatelja operetne i filmske glazbe prve polovine 20. stoljeća.

Ulaznice po cijeni od 15 eura za koncert Jacquesa Houdeka i po pet eura za ostale programe, možete rezervirati te preuzeti svakog radnog dana u vremenu od sedam do 15 sati u Centru za kulturu, na broj telefona 031/533-274, na e-mail rezervacije@cks-romberg.hr te Facebook stranici Centra.

Preuzimanje rezerviranih ulaznica za koncert Jacquesa Houdeka je do 5. studenoga, a za natjecanje pjevača amatera “Belišćanski superglas” do 19. studenoga.

Povezani sadržaj
Preporučeno