Gospodarski centar: 1. Susret ratara Hrvatske

Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL
Čet
7
7. studenoga - 8. studenoga
08:00 - 20:00
Osijek
Gospodarska zona 10
Osijek

Događanje će pratiti i sajamska izložba pod nazivom “Tvoja zemlja” gdje će vodeći izlagači iz područja mehanizacije, zaštite bilja i sjemenarstva predstaviti najnovije proizvode i tehnologije

Loading Događaji

Priključite se prvom Susretu ratara Hrvatske, dvodnevnom događanju koje će okupiti najbolje stručnjake i proizvođače iz svijeta ratarstva. Održat će se u Gospodarskom centru OBŽ-a 7. i 8. studenoga.

Na navedenom jedinstvenom događanju istražit će se ključne teme za razvoj i održivost ratarske proizvodnje u kontekstu klimatskih promjena i globalnih izazova. Samo su neke od njih EKO sheme u ratarstvu, prilagodba ratarske proizvodnje klimatskim promjenama i novim uvjetima za zaštitu ratarskih kultura, noviteti u ratarskoj proizvodnji s naglaskom na navodnjavanje te obrada i povećanje plodnosti tla.

Također, na manifestaciji možete očekivati odgovore na aktualne rizike i izazove u ratarstvu, savjete za održavanje i razvoj vlastite proizvodnje, objašnjenja kako uhvatiti korak s klimatskim promjenama, vodeće stručnjake iz sektora ratarstva, globalne trendove i najnovija saznanja u ratarskoj proizvodnji te povezivanje i umrežavanje sa ciljem stvaranja novih poslovnih kontakata.

Događanje će pratiti i sajamska izložba pod nazivom “Tvoja zemlja” gdje će vodeći izlagači iz područja mehanizacije, zaštite bilja i sjemenarstva predstaviti najnovije proizvode i tehnologije. Iskoristite priliku za osobni kontakt s izlagačima i otkrijte kako unaprijediti svoju proizvodnju s besplatnim ulazom na manifestaciju.

Povezani sadržaj
Preporučeno