Centar za kulturu Čepin: Predstava “Ocat i sin“

Borna Filić/PIXSELL
Borna Filić/PIXSELL
Sub
12
12. listopada
20:00
Čepin
Ulica kralja Zvonimira 98
Čepin

Očekujte nevjerojatnu kemiju između glumaca te pregršt komičnih situacija i trenutaka koji će vas natjerati na razmišljanje o izazovima suvremenih obiteljskih odnosa

Loading Događaji

S velikim uzbuđenjem, kazališna produkcija Arlekin najavljuje početak nove i spektakularne kazališne sezone u Općini Čepin.

Prošla je godina bila nevjerojatno putovanje ispunjeno fantastičnim predstavama i izvanrednim glumačkim imenima, a sada vas pozivaju na to da zajedno zakoračite u novu kazališnu avanturu.

Sezonu 2024. otvaraju u subotu, 12. listopada u 20 sati komedijom “Ocat i sin” koja će vas nasmijati do suza. U ovoj duhovitoj i dirljivoj predstavi, legendarni Zlatan Zuhrić Zuhra i talentirani mladi stand-up komičar Tin Sedlar istražuju generacijski jaz između oca i sina. Dok otac, kao predstavnik starije generacije, čvrsto drži konce i oslanja se na tradicionalne vrijednosti, njegov sin, simbol modernog doba, ima sasvim druge planove — spoj koji će promijeniti sve!

Očekujte nevjerojatnu kemiju između glumaca te pregršt komičnih situacija i trenutaka koji će vas natjerati na razmišljanje o izazovima suvremenih obiteljskih odnosa.

Ulaznice po cijeni od 12 eura u prodaji su u Caffe baru Onyx, Tisku media Portanova, Tisku plus u Gackoj ulici 10 te online. Za sve dodatne informacije i rezervacije nazovite broj mobitela 098 977 25 41.

Povezani sadržaj
Preporučeno