Campus Caffe: Završni Superquiz u sklopu Radar Hackathona

PR
PR
Pet
4
4. listopada
19:00
Osijek
Ulica kralja Petra Svačića 1c
Osijek

Organizatori su se pobrinuli da vam ne ponestane energije – ukusni zalogaji i osvježavajuća pića bit će vam na raspolaganju tijekom cijeloga kviza

Loading Događaji

Pozivaju se na kviz svi osnivači, programeri i studenti koji žele testirati svoje znanje, povezati se s kolegama iz industrije i osvojiti nevjerojatne nagrade. Završni Superquiz u sklopu Radar Hackathona održava se 4. listopada u 19 sati na čak sedam lokacija: Split, Zagreb, Osijek (Campus caffe), Pula, Podgorica, Rijeka i Beograd.

Ovaj kviz nije samo igra znanja, već i prilika da se istaknete pred IT zajednicom i dokažete svoje vještine u različitim kategorijama. Očekuju vas uzbudljivi izazovi iz sljedećih oblasti: Frontend razvoj, Backend razvoj, opća IT kultura, blockchain tehnologija i gaming svijet.

Bez obzira na vašu specijalizaciju, ovaj kviz nudi nešto za svakoga! Pokažite svoju stručnost, natječite se s ekipom i možda baš vi osvojite jednu od fantastičnih nagrada.

Za pobjednički tim tu je gajba piva kao savršena nagrada za slavlje nakon trijumfa. Za drugo je mjesto Carcassonne Big Box, uzbudljiva društvena igra koja će vas oduševiti svojom strategijom, a za treće Ticket to Ride – kultna igra koja će vam pružiti sate zabave i testirati vaše taktičke sposobnosti.

Uz ove nagrade, atmosfera će biti još uzbudljivija jer svi natjecatelji imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade i dodatne pogodnosti.

Hrana i piće su osigurani! Organizatori su se pobrinuli da vam ne ponestane energije – ukusni zalogaji i osvježavajuća pića bit će vam na raspolaganju tijekom cijeloga kviza.

Superquiz nije samo test znanja, već i prilika da se povežete s ljudima koji dijele vašu strast prema tehnologiji. Okupljamo najbolje umove iz IT svijeta, a ovo je događanje savršeno mjesto za networking i stvaranje novih prijateljstava u neformalnom okruženju.

Organizatori zahvaljuju svojim partnerima i sponzorima – uz podršku organizacija poput Solflare Walleta, Electrocoina, Superteama, Solana Foundationa i mnogih drugih, ovaj će kviz zasigurno biti poseban. Posebno hvala i lokalnim partnerima koji su doprinijeli organizaciji događanja, a to su Udruga Tech City Pula, OffChain Global, Riteh Blockchain Team i IT@FFOS.

Pozovite ekipu, prijavite se putem poveznice i osigurajte svoje mjesto na ovom jedinstvenom događanju. Neka vaša ekipa zablista na finalnom kvizu.

PR

Povezani sadržaj
Preporučeno