EFOS: Međunarodna znanstvena konferencija “Poslovna logistika u modernom menadžmentu”

Marko Mrkonjić/PIXSELL
Marko Mrkonjić/PIXSELL
Čet
3
3. listopada - 4. listopada
09:00 - 23:30
Osijek
Trg Ljudevita Gaja 7
Osijek

Ova prestižna konferencija okuplja vodeće stručnjake iz industrije i akademske zajednice kako bi raspravljali o najnovijim trendovima i istraživanjima u području logistike i poslovnog upravljanja

Loading Događaji

U ime Ekonomskog fakulteta u Osijeku pozivaju se svi zainteresirani građani na 24. Međunarodnu znanstvenu konferenciju pod nazivom “Poslovna logistika u modernom menadžmentu (BLMM 2024)” koja će se održati 3. i 4. listopada u Auli glagoljice EFOS-a (Trg Ljudevita Gaja 7).

Ova prestižna konferencija okuplja vodeće stručnjake iz industrije i akademske zajednice kako bi raspravljali o najnovijim trendovima i istraživanjima u području logistike i poslovnog upravljanja.

Program započinje 3. listopada u devet sati, a konferenciju će otvoriti Peter Corfitsen, glavni izvršni direktor Rijeka Gatewaya, budućeg najnaprednijeg daljinski upravljanog kontejnerskog terminala u ovom dijelu Europe koji će održati predavanje pod nazivom “RGW kao pokretač Rijeke – Ulaz u logistički HUB srednje Europe”.

Predavanje će pružiti uvid u ključnu ulogu projekta Rijeka Gateway u transformaciji Rijeke u strateško logističko središte za srednju Europu, s naglaskom na razvoj regionalne infrastrukture i njezin utjecaj na globalne lance opskrbe.

Na ovogodišnjoj konferenciji govorit će se i o temama zelene logistike i održivosti, digitalizaciji logističkih procesa, humanitarne i krizne logistike te društveno-ekonomskim aspektima logistike, a detaljan program konferencije dostupan je na službenoj web stranici.

Povezani sadržaj
Preporučeno