Sandra Silađev ponovno vas poziva na Dejt u kinu Urania

PR
PR
Pon
14
14. listopada - 15. listopada
19:00 - 19:00
Osijek
Ulica Vjekoslava Hengla 1
Osijek

U ovoj predstavi Sandra se nalazi u ulozi sredovječne gospođe i samohrane majke koja je izašla na zakazani ljubavni sastanak, ali njezin 'dejt' se ne pojavljuje

Loading Događaji

Olivera Živković osjeća se kao dama, usidjelica, raspuštenica, ali čak i kao udovica, mada joj nije nitko preminuo. Izluđena je kategorizacijama i čudnim odnosima između ljubavnika u 21. stoljeću. Smatra kako ne traži mnogo od života, već samo ono jednostavno što svaki odrasli pojedinac želi za sebe – pronalazak srodne duše.

Ne propustite hit predstavu ”Dejt” – komediju Sandre Silađev koju možete pogledati u dva termina: 14. i 15. listopada u 19 sati u kinu Urania. U ovoj predstavi Sandra se nalazi u ulozi sredovječne gospođe i samohrane majke koja je izašla na zakazani ljubavni sastanak, ali njezin ‘dejt’ se ne pojavljuje.

U novom filmskom tjednu na program kina Urania stiže i četiri nova naslova.

U ovoj priči nitko nije nevin i svi su duboko isprepleteni. Novi film redatelja Rajka Grlića, koji je s književnikom Antom Tomićem napisao i scenarij ”Svemu dođe kraj”. Radnja ovog ljubavnog trilera prati uspješnog zagrebačkog odvjetnika Maksa Pintera koji se sukobljava s moćnim klijentom Dinkom Horvatom. Gubi sve, no ipak se ne predaje i kreće u osvetnički pohod.

Kao dioprograma Free Palestine ne propustite pogledati potresni dokumentarac kojega potpisuje četveročlani palestinsko-izraelski kolektiv, a koji je nastao od video materijala snimanog tijekom najmračnijih i najstrašnijih događaja u regiji – ”Jedina zemlja”.

Čudovište” je novi film nagrađivanog Hirokazua Kore-ede (”Obiteljske veze”) u kojemu majstorski koristi rašomonsku dramaturgiju nepouzdanih pripovjednih perspektiva kako bi stvorio dojmljivu i kompleksnu priču o odrastanju, klasi i prijateljstvu. Kritika ga uvrštava među Kore-edine najuspješnije filmove, a na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu osvojio je nagradu za najbolji scenarij i Queer palmu.

Jedan od najvećih redatelja u povijesti kinematografije Francis Ford Coppola predstavlja svoje novo vizionarsko remek-djelo koje je financirao vlastitim novcem i na kojemu je radio više od 40 godina: SF spektakl ”Megalopolis”, epsku rimsku priču smještenu u modernoj Americi. Za svoj je najnoviji projekt okupio impresivnu glumačku ekipu predvođenu Adamom Driverom, a film je premijerno prikazan u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Cannesu.

Ne propustite pogledati ni animirane avanture ”Transformers: Početak” i ”Kao pas i mačka”, novi nastavak omiljene horor komedije Tima Burtona ”Bubimir, Bubimir” i nagrađivanu grotesknu satiru Hollywooda ”Supstanca”, dok je na programu Kino kluba drama s poznatim osječkim glumcima ”Žena s gumenim rukavicama” i Rendez-vous au cinema naslovi: ”Drugi čin”, ”Nina i ježeva tajna” (SINK), ”Samo nas dvoje”, ”Velika pustolovina”, ”400 udaraca”, ”Sitnice koje život znače” i ”Godine super osmice”.

Nastavljamo i s VR Game Room-om gdje možete istražiti VR svijet pomoću naših Occulus Quest naočala te isprobati neke od najpopularnijih VR igrica.

Nabavite na vrijeme i ulaznice za predstave!

Ako sam žena, nisam konj” Ane Poznanović monodrama je koja na komičan način prikazuje sazrijevanje od prve ljubavi do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu za prihvaćanje same sebe. Ova iskrena priča o ženi koja se u potrazi za onim pravim ponekad izgubi na rasporedu je u petak, 27. rujna u 19 sati.

Tri godine nakon vrlo uspješnog stand up showa ”Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate”, Nikola Đuričko ima novi materijal pod nazivom ”Showbiz” koji se tiče njegova života, karijere i obitelji. I ovaj show ima za cilj na duhovit način ispričati zanimljive detalje iz njegovog života i karijere, a na rasporedu je u ponedjeljak, 28. listopada s početkom u 19 sati u kinu Urania.

Ivan Šarić se stand up-om bavi od 2006. godine od kada je skupio veliku kilometražu putujući po nastupima. Njegov je stil mješavina opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema, pa sve do sarkastičnog pogleda na samoga sebe. ”’Best Of 1984-2023” možete pogledati u četvrtak, 7. studenoga u 19 sati u kinu Urania.

Proslavite rođendan u Uraniji ili isprobajte nove VR naočale i provjerite zašto svi kažu da su u kinu Urania najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku i umirovljeničku iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama, uz grupne popuste i poklon vouchere. Detaljni cjenik ulaznica možete pročitati na poveznici.

Povezani sadržaj
Preporučeno