Vikarijat Osijek: Duhovna obnova ”Gospine riječi utjehe našem narodu”

Mirela Belaj/SiB.hr
Mirela Belaj/SiB.hr
Sri
2
2. listopada
19:30
Osijek
Ulica Josipa Jurja Strossmayera 58
Osijek

Navedena duhovna obnova predstavit će prigodu za duhovno osnaživanje te zajedništvo vjernika u Osijeku i okolici

Loading Događaji

Ured za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije i Institut za novu evangelizaciju sv. Ivan Pavao II u Osijeku organiziraju biblijsku duhovnu obnovu pod nazivom ”Gospine riječi utjehe našem narodu”. Događanje će se upriličiti u srijedu, 2. listopada s početkom u 19,30 sati u osječkom Vikarijatu (Strossmayerova 58).

Na obnovi promišljat će vlč. dr. sc. Ivan Benaković, bibličar koji će, kroz svoje predavanje, pokušati približiti sudionicima biblijske tekstove koji nude riječi utjehe i nade, posebno ističući Marijine poruke kao izvore duhovne snage.

Sudionici će imati priliku produbiti svoje razumijevanje biblijskih tekstova kroz tumačenje stručnjaka te zajedničku molitvu i razmatranje. Navedena duhovna obnova predstavit će tako prigodu za duhovno osnaživanje te zajedništvo vjernika u Osijeku i okolici.

Vlč. dr. sc. Ivan Benaković jedan je od autoriteta u području biblijskih studija koji svojim znanjem i iskustvom inspirira vjernike na dublje razmatranje Božje riječi u njihovom svakodnevnom životu. Podsjetimo, govorio je i za SiB.hr o važnosti posta u korizmi te prigodnim poklonima za sakrament krizme.

Preporučeno