Bošnjak CraftiNG 2024.: Nova Gradiška slavi desetljeće craft piva i dobre zabave

Pixabay
Pixabay
Sub
21
21. rujna
19:00
Nova Gradiška
Trg kralja Tomislava 13
Nova Gradiška

Sve ljubitelje dobre zabave, craft piva i sjajne glazbe organizatori pozivaju na to da im se pridruže u Gradskom parku na proslavi desetljeća Bošnjak CraftiNG-a

Loading Događaji

Nova Gradiška danas postaje središte pivskog entuzijazma jer će u Gradskom parku, kod fontane ”Tri gracije”, biti održan 10. jubilarni pivski festival Bošnjak CraftiNG 2024. Ovo popularno događanje, koje već deset godina okuplja ljubitelje craft piva, organiziraju Gradska glazba Nova Gradiška, Turistička zajednica grada Nove Gradiške i Distillery and Brewery Bošnjak, uz pokroviteljstvo tvrtke Badass Barley Malt.

Na festivalu će sudjelovati niz renomiranih pivovara iz Slavonije koje će ponuditi svoja najbolja craft piva. Iz Funky brewery iz Slavonskog Broda stižu piva poput Marson Pale ale, Brko Helles i Mrkonja Porter. Pivovara Slavonica iz Osijeka predstavit će Grof Amber ale, Groficu American Pale ale i Caricu India Pale ale. Franz pivo iz Pleternice ponudit će Franz Blond ale, Jozef Pale ale i Bechar DDH oat cream IPA, dok će ljubitelji laganijeg piva moći uživati u Požeško lageru. Pivovara Kaptol dolazi s ponudom Kneževsko Amber alea i Kneževsko gold Blond alea, a domaćini iz Bošnjak Beer & Gin predstavit će svoja pića poput Bošnjak svijetlog i Bošnjak crnog craft lagera, ali i raznovrsne craft rakije, ginove, absinthe, whisky i koktele.

Program festivala započinje u 19 sati uz veselu izvedbu njemačkih polki u režiji Gradske glazbe Nova Gradiška. Zabava se nastavlja u 21 sat uz natjecanje u brzom ispijanju krigle piva te u držanju litrene krigle, a suđenje ovih uzbudljivih pivskih igara vodit će poznati voditelj i urednik Radija Slavonija, Mario Jurković. Nakon pivskih igara, publiku će do kasno u noć zabavljati band 100 decibela.

Sve ljubitelje dobre zabave, craft piva i sjajne glazbe organizatori pozivaju na to da im se pridruže u Gradskom parku na proslavi desetljeća Bošnjak CraftiNG-a.

”Vidimo se na starom mjestu – pivili!”, zaključuju.

Povezani sadržaj
Preporučeno