Dvorana Vijuš Slavonski Brod: Koncert Ace Lukasa

Antonio Ahel/PIXSELL
Antonio Ahel/PIXSELL
Pet
18
18. listopada
20:00
Slavonski Brod
Ulica Stanka Vraza 2
Slavonski Brod

Njegove pjesme kao što su "Kafana na Balkanu", "Lična karta", "Pesma od bola", "Voliš li me" i "Da me je ona volela" postale su neizostavni hitovi na brojnim proslavama i u noćnim klubovima

Loading Događaji

Aca Lukas održat će veliki koncert u Dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu u petak, 18. listopada s početkom u 20 sati.

Navedeni glazbenik, pravim imenom Aleksandar Vuksanović, jedna je od najpoznatijih zvijezda pop-folk glazbene scene na Balkanu. Njegova glazbena karijera započela je još u ranim devedesetima kada je kao klavijaturist i pjevač svirao u klubovima duž beogradske rijeke Save.

Poznat po svom specifičnom glasu, stilu interpretacije te emotivnim i često dramatičnim tekstovima pjesama, Aca Lukas brzo je stekao slavu i postao miljenik publike. Njegove pjesme kao što su “Kafana na Balkanu”, “Lična karta”, “Pesma od bola”, “Voliš li me” i “Da me je ona volela” postale su neizostavni hitovi na brojnim proslavama i u noćnim klubovima.

Osim glazbene karijere, Aca Lukas poznat je i po svom turbulentnom privatnom životu koji često puni naslovnice domaćih tabloida. Njegov život obilježile su brojne kontroverze, uključujući skandale, borbu s ovisnostima te bračne i ljubavne poteškoće. Unatoč svemu, uvijek se vraćao na scenu, pokazujući nevjerojatnu otpornost i snagu karaktera, ali i nedvojbeni pjevački talent.

Uz to, Lukas je s godinama izgradio imidž urbanog boema koji u svojim singlovima iskreno i bez dlake na jeziku pjeva o ljubavnim bolima, životnim izazovima i strastvenom uživanju. Njegovi su koncerti redovito posjećeni, a publika često zajedno s njim pjeva uglas, prepoznajući se u njegovim stihovima i emotivnim izvedbama.

Iako njegova glazba i stil života možda nisu po svačijem ukusu, Aca Lukas nesumnjivo ostaje jedan od najutjecajnijih i najprepoznatljivijih izvođača na balkanskoj estradi. Svojim glasom, karizmom i životnom pričom, spomenuti glazbenik tako nastavlja oduševljavati svoju vjernu publiku.

Ulaznice su za ovaj koncert dostupne u sustavu Eventim, a koštaju 17 (parter), 23 (tribine), 25 (fan pit) i 35 eura (vip).

Povezani sadržaj
Preporučeno