Đakovo: 5. Memorijalni koncert za Ivana Pavića

Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL
Pet
20
20. rujna
20:00
Đakovo
Splitska ulica 21
Đakovo

Od orkestarskih standarda, evergreena, popa i rocka do hip-hopa, funka i elektronike – za svakoga po nešto

Loading Događaji

Već tradicionalno, petu godinu za redom, Puhački orkestar DVD-a Đakovo, u suradnji s DVD- om i Gradom, organizira memorijalni koncert u sjećanje na svog člana Ivana Pavića koji nas je prerano napustio 2019. godine.

Koncert će se održati u petak, 20. rujna u dvorištu DVD-a Đakovo s početkom od 20 sati.

Ivan je bio dobri duh grada, prepoznatljiv po svom širokom osmijehu, posvećenosti i entuzijazmu, ne samo kroz angažman u orkestru, nego i kroz druge aktivnosti u gradu. Također, Ivan je bio veliki ljubitelj glazbe te je tako od početka ideja koncerata pružao raznoliki uvid u svijet glazbe kroz različite pristupe i žanrove.

Na 5. Koncertu za Ivana nastupaju Puhački orkestar DVD-a Đakovo, Osječki puhački orkestar, Puhački orkestar DVD-a Valpovo, Bing Band Osijek, Vanja i Nešvil Funk i Umbo. Od orkestarskih standarda, evergreena, popa i rocka do hip-hopa, funka i elektronike – za svakoga po nešto, reklo bi se.

Vidimo se u petak, 20. rujna u 20 sati. U slučaju lošega vremena, koncert će se održati u dvorani DVD-a. Ponesite otvorena srca, a organizatori će se potruditi ispuniti ih. Ulaz je slobodan!

Povezani sadržaj
Preporučeno