Aleksandar Stanković dolazi u Belišće predstaviti ”Depru”

Radio Daruvar
Radio Daruvar
Čet
12
12. rujna
19:00
Belišće
Ul. Vijenac S. H. Gutmanna 11
Belišće
događaj je prošao

Kombinirajući prozu i poeziju, poznati novinar napisao je dojmljivu, hrabru knjigu u kojoj je detaljno opisao vlastitu dugogodišnju borbu s depresijom

Loading Događaji

U Gradsku knjižnicu i čitaonicu Belišće nakon šest godina ponovno dolazi svestrani Aleksandar Stanković, hrvatski radijski i televizijski voditelj, novinar, putopisac i pjesnik. Povod drugog gostovanja u Knjižnici Belišće predstavljanje je njegove najnovije knjige ”Depra” koje će se održati u četvrtak, 12. rujna 2024. u 19 sati u zgradi Palače Gutmann.

”Depra” je jedan od najvećih i najprodavanijih književnih hitova godine. Kombinirajući prozu i poeziju, poznati novinar napisao je dojmljivu, hrabru knjigu u kojoj je detaljno opisao vlastitu dugogodišnju borbu s depresijom. U hrvatskom društvu depresija je, nažalost, još uvijek tabu tema o kojoj se malo, a gotovo i uopće ne govori. Upravo zbog toga je Stanković napisao i objavio ovu knjigu kako bi vlastitim iskustvom pomogao drugim ljudima koji imaju problema s depresijom, ali i kako bi se s te teške bolesti skinula društvena stigma.

Iz belišćanske gradske knjižnice pozivaju se svi zainteresirani da dođu na ovo zanimljivo književno druženje na kojemu će zasigurno čuti važne savjete o borbi i životu s depresijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno